Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Marš iz Ljubljane na BMM 2017, in to peš!

Ljubljana - Pričetek: 28. 6. 2017 ob 07:00 | Brežice. Konec: 30. 6. 2017 ob 20:00 Pridružite se ekipi »Marševcev«, ki se bodo peš podali na edinstveno popotovanje iz Ljubljane v sredo, 28. 6. In na glavni oder Festivala Brežice, moje mesto 2017 prispeli v petek, 30. 6. v večernih urah. Odpravite se na pohodniško avanturo, ki jo pripravljajo v ZPTM Brežice in doživite lepote reke Krke na svojevrsten način.

 

Pestremu programu Festivala Brežice, moje mesto se tudi letos pridružuje tradicionalni, letos že 6. pohod z imenom MARŠ V BRESCE, začenjši v sredo, 28. 6. v Ljubljani. Gre za tridnevni pohod od Ljubljane do Brežic, s katerim želijo mladi organizatorji na aktiven način krepiti lokalno zavest ter nanjo spomniti tudi vse tiste, ki so se na šolanje ali delo odpravili v Ljubljano ter se sedaj želijo vrniti v Brežice ter na Festivalu srečati vse stare prijatelje.  Ekipa organizatorjev obljublja enovito avanturo, za katero potrebujete le zvrhano mero dobre volje, optimizma ter želje po maširanju v dobri družbi. Udeležba na pohodu je brezplačna saj bodo poskrbeli za celoten paket s kampiranjem, nočitvijo v hostlu, prehrano, kopanje. Za utrujene noge bo z vami spremno vozilo in navigator, ki bo poskrbel za celotno brezskrbno popotovanje, za katerega potrebujete zgolj 3 dni dopusta. Izjemen podvig se bo zaključil v petek, 30. julija, ko bomo z velikim aplavzom, hladnimi napitki in prvo pomočjo za žulje herojev “Marša v Bresce” le-te sprejeli na glavnem prizorišču festivala.

 

Pot je edinstvena priložnost, da se za nekaj dni odmaknete od vsakdana in se prepustite nadobudni ekipi Projekta PiMP, ki letos bdi nad organizacijo tega dogodka. Še zmeraj ni prepozno, da se prijavite na Marš v Bresce, saj je na voljo še nekaj prostih mest. Pohod definitivno bo, vse informacije in prijavnico pa dobite na spletni strani festivala. Dogodek omogoča ZPTM Brežice in soorganizator Društvo študentov Brežice.

Oglejte si tudi