Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

MojaObčina.si s prenovljeno spletno podobo

Spletni portal MojaObčina.si je z lokalnimi novicami in dogodki prisoten že v 90.-ih slovenskih občinah. In sedaj smo pri ekipi MojaObčina.si poskrbeli za novo prenovljeno podobo spletne strani. Poleg še boljše uporabniške izkušnje smo v spletno mesto uvedli številne druge novitete, ki bodo okrepile interakcijo z vami tudi v bodoče.
Spletni portal MojaObčina.si v zadnjih letih postaja zelo pomemben člen v komunikaciji z lokalnimi javnostmi. Na eni strani bralcem ponuja ažurne novice, obvestila, napovednik lokalnih dogodkov in druge aktualne vsebine v občini, na drugi strani pa daje glas  posameznikom, organizacijam  in vsem ostalim lokalnim deležnikom, ki si želijo soustvarjati vsebine in širiti svoj glas v lokalnemu okolju. Je edini tovrsten medij v Sloveniji.

Ekipa portala predstavlja najštevilčnejše uredništvo z zunanjimi sodelavci pri nas, saj vsebine na portalu soustvarja že 6.082 registriranih avtorjev. Njihove prispevke skrbno ureja kar 112 lokalnih urednikov.

 

MojaObčina.si je vedno bolj priljubljeno spletno mesto in se močno pozicionira v lokalnih okoljih. Mesečno je v 90 občinah dodanih več kot  1.100 novic in preko 1.300 dogodkov.

 

“Z novo podobo smo želeli bralcem omogočiti še več interakcije med avtorjem in bralcem ter  vsebino ponuditi na bolj pregleden način, z novimi oblikovalskimi smernicami. Že sedaj imamo ogromno število avtorjev, kateri soustvarjajo lokalno podobo občin, z novo podobo spletne strani pa smo želeli vzpostaviti še večjo prepletenost med bralcem, avtorjem in z njunim lokalnim okoljem” pravi Matjaž Rekič, direktor podjetja Prims d.o.o., ki je portal MojaObčina.si tudi zasnoval.

 

Z digitalnim medijem MojaObčina.si sicer že sodelujejo številni lokalni časopisi, lokalne javne in zasebne institucije, vladne in nevladne organizacije, prispevke pa objavlja tudi vedno več posameznikov, ki s soobčani oziroma sokrajani želijo deliti svoje vsebine, pa tudi mnenja in poglede na dogajanje v lokalni skupnosti.

 

V kolikor menite, da kakšna ključna novica ali dogodek manjka, pa se lahko registrirate kot avtor (če seveda že niste J) in sami prispevate del vaše lokalne zgodbe. Ko bo lokalni urednik vašo vsebino potrdil, jo bodo lahko prebrali vaši soobčani in gotovo vam bodo hvaležni.

 

Upamo, da vam je nova podoba portala všeč in v primeru, da imate kakšne predloge za izboljšavo, pohvale ali kritike, bomo vaše pobude v uredništvu (urednistvo@mojaobcina.si) zelo veseli.

Oglejte si tudi