Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
30°C
16°C
JUTRI
33°C
16°C
3087

ĐURO & PRIJATELJI:

ĐURO & PRIJATELJI: GORAN KARAN, LUKA BULIĆ, ADMIR BATLIĆ, TANJA RIBIČ & RIBIČI PETEK, 16. 11. 2018 OB 20.00, GALLUSOVA DVORANA, CANKARJEV DOM, LJUBLJANA Đuro se vrača na oder Cankarjevega doma V ljubljani že 16. 11. 2018, tokrat s prijatelji. Na velikem odru mu bodo delali družbo Goran Karan, Luka Bulić, Admir Baltić, Tanja Ribič & ribiči

Že v petek, 16. novembra ob 20.00 bo v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani na veliki oder stopil nihče drug kot Branko Đurić – Đuro. Na tem velikem spektaklu glasbe in humorja, mu bodo družbo – kot velikemu komiku, ki ga poznajo po vsej nekdanji skupni državi in tudi v svetu – delali priznani igralci, komiki in glasbeniki: Goran Karan, Luka Bulić, Admir Batlić, Tanja Ribič & Ribiči. Vstopnice po ceni že od 22,00 EUR so že v prodaji na www.mojekarte.si in na njihovih prodajnih mestih po Sloveniji: Petrol, 3Dva trafikah, poslovalnicah Kompasa in v Kioskih.

 

Branko Đurić - Đuro je nedvomno največja zvezda v regiji. Njegovo predstavo Đurologija je videlo že preko 250.000 gledalcev, tokrat pa vam predstavlja kolege, ki sem jim tudi sam najbolj nasmeji in jih bo predstavil slovenskemu občinstvu.

 

Luka Bulič je najiskrivejši hrvaški komik, ki slovi po svojih osupljivo natančnih oponašanjih regijskih zvezd, ki občinstvo vedno nasmejijo do solz.

 

Admir Baltić je po Đurovem mnenju en najbolj nadarjenih standup komikov v Sloveniji. Njegovi predniki prihajajo iz Bosne, sam pa je odraščal v Fužinah v Ljubljani, kar je zanj neusahljiv vir komičnega pogleda na življenje. Njegov pogled z “očmi fužinskega mladeniča” je Đura tako navdušilo, da ga je povabil v svojo družbo tudi v Cankarjev dom v Ljubljani.

 

Z zasedbo Tanja & Ribiči se Tanja Ribič po dolgih letih vrača na glasbeno sceno, tokrat v Cankarjev dom, kjer se bo premierno predstavila s svojo novo skupino Ribiči, ki jo sestavljajo vrhunski slovenski in hrvaški jazz glasbeniki. Svoj nastop bo obogatila z odlomki iz svoje nove monokomedije Tako ti je mala moja, ki jo bo premierno še predstavila.

 

Goran Karan  spada med največkrat nagrajene pop pevcev in kantavtorjev v regiji. Znan je po številnih uspešnicah, vlogah v mjuziklih in po svojem humanitarnem udejstvovanju. Za njim je zavidanja vredna mednarodna kariera, osvojil pa je tudi številne nagrade na domačih in tujih festivalih.  Gostoval je po skoraj celem svetu - od Avstralije, Nove Zelandije, Kanade, Tahitija, Bahamov do Portugalske, Latvije, Švice, Nemčije inTurčije.

 

Vstopnice so na voljo na

https://www.mojekarte.si/si/dzuro-in-prijatelji/vstopnice-1111655.html

in na prodajnih mestih: Petrol, 3Dva trafikah, poslovalnicah Kompasa in v Kioskih.

Cene vstopnic: že od 22,00 EUR.

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Zavarovalna agencija za
Kadrovska Asistenca-stranski
Dežela okusov
MBA vhodna vrata in okna