Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
4°C
NED.
14°C
1°C
Oceni objavo

TV Parada plesa in Capoeira

Intervju z mojstrom Ubaldom "Alegria" v edini oddaji o plesu v Sloveniji- Parada plesa. Odgovarjal je na vprašanja, kako in zakaj je prišel sem, o capoeiri, o tekmovanjih, o svoji skupini Capoeira Tradição Baiana, na koncu pa je predstavil predmet, ki ga simbolizira.
Sprva je mojster odšel v Maxi klub, kjer je posnel intervju z voditeljico in ustanoviteljico oddaje Barbaro Drnač. Kamere so ju snemale iz različnih kotov, Barbara je spraševala v slovenščini, Ubaldo je odgovarjal v portugalščini. Kasneje je mojster rekel, da je ostalo še toliko nedorečenih stvari, ki bi jih rad podelil s slovenskim občinstvo. Pa kdaj drugič kje drugje :)

 

Kasneje nas je Barbara Drnač obiskala na rednem petkovem treningu v OŠ Trnovo, s svojo prenosno kamero. Posnela je potek dejanskega treninga nato pa Rodo(krog), kjer lahko vidimo vso kreativno moč capoeire. Inštrumenti so igrali, pesmi so se prepevale in po dva plesalca sta vstopala v sredino Rode, kjer sta izvajala čudovite gibe, akrobacije in tehniko, ki jo premore capoeira. 

 

Ekipa oddaje je tako v intervju vmestila posnetke petkovega obiska, ter nekatere druge videe iz arhiva Capoeira Tradição Baiana. Po tednu dni smo lahko na televizijskih zaslonih TV3 Medias, ugledali prvi intervju o capoeiri na oddaji Parada plesa.

 

Vabljeni k ogledu simpatičnega intervjuja na spodnjem linku:

http://www.paradaplesa.si/?Id=paradaTV&View=novica&novicaID=2514¬r=1

Spodaj pa še eden od videov, ki se v delih pojavi v oddaji. 

 

Toplo vas vabimo, da se ogrejete z nami na rednih treningih za otroke od treh in pol let, mladino, študente in odrasle. Capoeira je primerna za vse, potrebuješ le željo po novem znanju :)

 

VEČ:

http://www.capoeiratb.si/

www.facebook.com/capoeiratradicaobaiana.si

capoeiratb@gmail.com

041243411

Oglejte si tudi