Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
32°C
18°C
JUTRI
31°C
19°C
simbol društva
Deli
Kultura, Športni klub, Športna organizacija, Skupinski šport, Plesna šola, Aerobika in Tae bo, Šport in rekreacija, Šola, Hujšanje, Zdravje in lepota, Skupnost, Društvo, Družba in javne storitve, Kulturna zanimivost, Glasba, Športno društvo

SKD CAPOEIRA TRADICAO BAIANA-SLOVENIJA

Odprto

Danes Zaprto
Torek 14.50‒15.40, 19.00‒21.00
Četrtek 14.50‒15.40, 20.15‒22.15
Petek 15.00‒17.00, 18.00‒20.00

Predstavitev

Capoeira Tradiçăo Baiana Slovenija


BRAZILSKI MOJSTER UBALDO-ALEGRIA in slovenski inštruktorji

Capoeira je zelo obširna veščina, ki izvira iz Brazilije. Enega od vidikov predtavlja fizičen trening z elementi akrobatike, borilne veščine, plesa in gimnastike. Ima pa tudi obširno kulturno in družbeno ozadje. Spodbuja medsebojno spoštovanje in medkulturni dialog. Spoznaš pa tudi brazilsko kulturo, portugalski jezik, tradicinalna glasbila in pesmi, zgodovino in filozofijo.


V Slovenijo, je prvi zasejal semena capoeire,  mojster Ubaldo “Alegria”. Z 12 leti se je preselil v Salvador, kjer se je prvič srečal s capoeiro). Že od prvega trenutka ga zaznamuje ljubezen do te veščine gibanja, ki je vpeta v vsa področja njegovega življenja. Od leta 2002  redno poučuje v Sloveniji in Italiji. V Ljubljani izvaja treninge za odrasle in otroke ter nastope na kulturnih dogodkih. Enega od svojih učencev je že izučil za profesorja, 13 pa jih nosi pas inštruktorja. 

Vabljen, da se tudi ti prepričaš o zanimivosti te veščine. Treningi potekajo po različnih lokacijah v Ljubljani. Prva ura je brezplačna!

VEČ o capoeiri in nas:

www.capoeiratb.si


www.facebook.com/capoeiratradicaobaiana.si

simbol društva SKD CAPOEIRA TRADICAO BAIANA-SLOVENIJA SKD CAPOEIRA TRADICAO BAIANA-SLOVENIJA SKD CAPOEIRA TRADICAO BAIANA-SLOVENIJA SKD CAPOEIRA TRADICAO BAIANA-SLOVENIJA SKD CAPOEIRA TRADICAO BAIANA-SLOVENIJA SKD CAPOEIRA TRADICAO BAIANA-SLOVENIJA

Zadnje vsebine