Logo MojaObčina.si
JUTRI
25°C
11°C
SRE.
22°C
10°C
Oceni objavo

PRODAJA - VEŠČINA USPEHA. Ne zamudite 6. brezplačne podjetniške delavnice Zaledje podjetnikom

“Prodaja je kot ključavnica z določenim zaporedjem številk, ki jih morate obrniti, da jo lahko odprete.” – Brian Tracy

Večina se prodaje otepa in jo razume kot vsiljevanje in nadlegovanje kupcev. Velikokrat gre lahko pri tem za nerazumevanje prodajnega procesa. Neizpodbitno dejstvo je, da brez prodaje podjetja ne morejo preživeti, zato je obvladovanje veščin prodaje ključno za vse nadaljnje aktivnosti. Prav o tem procesu bo tekla beseda na delavnici.

Zato bodite z nami ta četrtek, 20.1.2022 ob 9.00 uri, kjer boste pridobili dodatna znanja in razumevanje, kako prodaja poteka. Delavnico vodi mag. Sonja Peklenik, inštruktorica podjetništva, ki  vas bo popeljala skozi prodajni proces in vas naučila dodatnih prijemov za uspešno prodajo.

Delavnico vodi Sonja Peklenik mag. posl. ved., direktorica in lastnica inštituta za razvoj osebnostnih veščin KRATOS Ljubljana. Zadnjih dvajset let izvaja seminarje in predavanja s področja psihologije prodaje, vodenja in poslovne komunikacije, tako za potrebe podjetij kot izobraževalnih inštitucij. Kot mentorica podpira razvoj ženskega podjetništva. Zaznamuje jo izjemen optimizem v iskanju rešitev, kar uspešno prenaša tudi na udeležence svojih izobraževanj. Na svojih seminarjih in predavanjih udeležence usmerja k njihovi profesionalni vlogi. Motivira jih za aktivno udeležbo pri soustvarjanju rezultatov in prevzemanju odgovornosti za lastne dosežke. Udeleženci, ki jih je skupno doslej že čez 40 tisoč, z njenih seminarjev in delavnic odhajajo polni ustvarjalne volje, samozavesti in poguma.

Prijava na delavnico je obvezna. Potekala bo na spletni platformi ZOOM.

Več o projektu: https://www.cene-stupar.si/sl/projekti/zaledje-podjetnikom 

Za več informacij lahko pišete na sanda.jerman@cene-stupar.si

Oglejte si tudi