Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
8°C
JUTRI
26°C
11°C
Oceni objavo

Brezplačna podjetniška delavnica "Zaledje podjetnikom": Zakaj je kadrovska strategija ključ do rasti podjetja?

ZRSZ je novembra izdal Poklicni barometer 2021, kjer je za leto 2022 napovedan primanjkljaj za številne poklice. Primerjali so 177 poklicev in kar v 108 poklicih so zaznali primanjkljaj. Tako se soočamo z uvozom delovne sile, nekatera podjetja ustvarjajo lastne akademije in šole, kjer izobražujejo sodelavce, ipd… Kako se pravzaprav lotiti ustreznega načrtovanja kadrov v podjetjih? Vsak podjetnik potrebuje močno ekipo sodelavcev, zato je nujno pravočasno načrtovanje in zaposlovanje novih sodelavcev.

Pridružite se nam, ta četrtek, ob 9.00 uri v 3. delavnici Podjetniške akademije »Zaledje podjetnikom. Tokrat gostimo odlično HRM specialistko Tamaro Valenčič, ki nas bo popeljala skozi razumevanje zakaj je kadrovska strategija nujna za stabilno rast podjetja?

Ga. Valenčič nas bo popeljala kozi:

  • razumevanje kaj je kadrovska strategija in zakaj jo potrebujemo,
  • kdaj moramo načrtovati širitev ekipe,
  • kakšen profil novega sodelavca pravzaprav potrebuje naša ekipa,
  • ter kje in kako poiščemo nove sodelavce?


Obvezna prijava. 

Več o projektu: https://www.cene-stupar.si/sl/projekti/zaledje-podjetnikom 

Z zagotavljanjem podpornih, strokovnih in izobraževalnih aktivnosti želimo s projektom zvišati podjetniško usposobljenost in kompetence udeležencev, vključenih v izobraževanje oz. mentorstvo. Projekt je prvenstveno namenjen vzpodbujanju podjetništva v urbanih naseljih LAS (Barje z zaledjem) prebivalcem v občinah Brezovica, Borovnica, Dobrova - Polhov Gradec, Horjul, Log – Dragomer in Vrhnika.

Projekt bo prednostno podprl ženske in mlade iz urbanih naselij, nosilce poslovnih idej, ki s svojimi produkti in storitvami ustvarjajo dodano vrednost za družbo in okolje.


Oglejte si tudi