Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
11°C
JUTRI
22°C
11°C
Oceni objavo

5. Avtomobilski SPA na Vranskem

Drage članice AMZS, v soboto, 28. marca 2015, se veselimo ponovnega srečanja in vam obljubljamo aktiven in nepozaben dogodek.
Zadnja sobota v marcu je že tradicionalno rezervirana za Avtomobilski SPA – dogodek, namenjen članicam AMZS, ki si vzamejo čas zase, se v sproščenem in zabavnem okolju preizkusijo v vrtenju volana, prisluhnejo strokovnjakom s področja prometne varnosti in se prepustijo spretnim rokam poznavalcem mode in lepote.

Letošnji dogodek bomo v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem organizirali že peto leto. Vsako leto privabi večje število obiskovalk, z zanimivimi aktivnostmi pa poskrbimo za sproščen in zanimiv dan.

 

Poskrbeli bomo, da se boste v družbi inštruktorjev AMZS Centra varne vožnje na Vranskem preizkusile v vožnji po poligonu, se predale lepotnim aktivnostim, med seboj poklepetale in stkale nova poznanstva, predvsem pa bomo poskrbeli, da si boste vzele čas zase. Mirno se boste lahko sprostile, saj bomo organizirali tudi Otroški prometni kotiček in tako poskrbeli, da se bodo otroci s pomočjo varušk spoznali s prometom na svoj način.

Prosimo vas, da svojo udeležbo potrdite prek prijavnice na strani www.amzs.si/spa.

Program dogodka in aktivnosti

Dogodek bo povezoval David Urankar, ki ga zagotovo poznate kot energičnega športnika - nekdanjega slovenskega reprezentanta v atletiki in prvega slovenskega voznika boba. Občudovale ste ga že v mnogih oglasih in revijah, v zadnjih letih pa tudi kot televizijskega in radijskega voditelja.

Dogodek bosta z drzno akrobatsko predstavo popestrila tudi slovenska talenta Filip in Blaž, ki nastopata pod imenom F&B Acrobatics!

Za vas pripravljamo še vrsto drugih brezplačnih aktivnosti

  1. okrogla miza z naslovom "Ženska v sedlu" z zanimivimi sogovornicami:
    • Ksenija Benedetti,
    • Vika Potočnik,
    • Saša Praprotnik,
    • Alja Viryent,
    • Mojca Senčar in
    • Lucija Živa Sajevec.
  2. dinamično dogajanje na poligonu pod vodstvom inštruktorjev varne vožnje,
  3. lepotno razvajanje in modni bazar,
  4. adrenalinska vožnja na stezi za karting,
  5. posebno presenečenje!
Za varstvo in zabavo otrok bo poskrbljeno.

Še niste članica?

Brez skrbi! Včlanite se lahko kar prek spletne strani, včlanitev pa bo možna tudi ob vstopu na dogodek.
Za brezplačno razvajanje svojih partnerk lahko poskrbite tudi vi, dragi člani - podarite jim družinsko članstvo za samo 20 evrov.

Povezave

amzs.si/spa

Oglejte si tudi