Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
8°C
3°C
JUTRI
3°C
2°C

TEDxVelenje - Underground

11160
Deli

Bodite z nami 4. novembra 2017, ko se bomo z idejami, vrednimi širjenja, dotaknili zanimih neobičajnih tem, na prav posebnem prizorišču: 157 metrov pod zemljo!

TEDxVelenje - Underground je prvi slovenski TEDx dogodek pod zemljo in najgloblji TEDx dogodek na svetu, v rovu Premogovnika Velenje.

Kot samo ime pove, dogodek se bo odvijal neposredno v muzejskem predelu rudnika, v rovu 157m pod zemljo, do koder se bomo pustili z najstarejšim še delujočim dvigalom v Sloveniji, v obratovanju od leta 1888 (pomembna informacija za vse tiste, ki zaprtih prostorov ne prenašajo najbolje).


Z nami bodo dr. Maja Zagmajster, ki nam bo razkrila svet podzemnih živali, Angelika Ergaver pa nas bo popeljala skozi krvno maščevanje. Špela Kobal - bolje poznana pod imenom Tetovarna - nam bo predstavila malo drugačen pogled na svet tatujev in nam razložila zakaj to počnemo, Mitja Blažič pa bo spregovoril o spolni usmerjenosti in kako je ta sprejeta v družbi. Dokončno Bernarda Škrabar nam bo izdala kakšno zanimivo detektivsko skrivnost.

Vljudno vabljeni, da pogledate tudi našo FB stran TEDxVelenje! ;)

Za vprašanja smo na voljo na: info@tedxvelenje.com

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij