Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
1°C
-3°C
JUTRI
2°C
-2°C

Športni SVET - dobrodelna Dobrna

11029
Organizator: Svet24 in Radio Aktual
ni vstopnine, razen za tekmovalce

Športni SVET dobrodelen na Dobrni!

V soboto, 14. aprila, bomo združili veselje do športa in pomoči sočloveku. Ekipa Svet24 organizira dobrodelni dogodek, poln zabave in dobre volje, kamor vabimo vse vas, da se nam pridružite!
V najstarejšem termalnem zdravilišču v Sloveniji, ki ima kar 615-letno tradicijo, se boste lahko udeležili nordijske hoje, tekaških delavnic, Slovenskega pokala v duatlonu in humanitarnega teka. 

Za vas prirejamo pester program, poskrbljeno bo za animacijo vaših najmlajših, ki bodo lahko tekmovali v cici humanitarnem teku in cici duatlonu. Seveda nismo pozabili na odrasle, ki se bodo lahko pomerili v super sprit duatlonu, sprint duatlonu, nordijski hoji, štafetnem duatlonu in humanitarnem teku.

Organizirana bo tekaška delavnica s trenerjem Urbanom Praprotnikom, družine pa se bodo odpravile na 3,8 kilometrov dolg pohod.

Vsi udeleženci se boste okrepčali s toplim obrokom, za zaključek zabavnega dne pa bo poskrbel DJ Boštjan z energično Petkovo pumpo. 

Obljubljamo dan poln aktivnosti za celo družino, namen katerega je pomoč 40-tim družinam z otroci s posebnimi potrebami. 

Prijave na dobrodelni dan v Dobrni so že mogoče na https://novice.svet24.si/sportni-svet

Pridite in bodite dobrodelni z nami!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.