Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
12°C
4°C
TOR.
16°C
6°C

[On-line interaktivna delavnica] V praksi učinkovit »TIME MANAGEMENT« – uspešno dosezite cilje


Naj vam 24 ur, 1440 minut ali 86.400 sekund na dan prinese lastno izpolnitev tako na poslovnem, kot tudi na osebnem področju.


Vsebina in program delavnice sta prilagojena on-line izvedbi in sicer bo interaktivna delavnica potekala 8. in 9. aprila 2021, vsak dan od 10. do 13. ure.

Za vašo prijavo na ta termin, vam nudimo 20 % popust.


Časa za razliko od denarja ne moremo povrniti, zato je ključno, da veste kam greste. Ko to veste morate vedeti kakšne so vaše prioritete.

Kajti:
V kolikor vi ne veste kam greste, vam bodo to povedali drugi!
Kdor ima 100 prioritet nima nobene.

Dejstvo:
Nikoli ne boste imeli dovolj časa, da boste naredili vse stvari, vedno pa boste imeli dovolj časa, da naredite za Vas najbolj pomembne stvari.

Organiziranost in doslednost oz. ˝Time management˝ nas vodita k želenemu USPEHU.
Ne dovolite, da vam drugi krojijo Vaš uspeh, vzemite škarje in platno v svoje roke ter si organizirajte čas v praksi.


Potek interaktivne on-line delavnice:

Interaktivna delavnica bo potekala v dveh delih in sicer 8. in 9. aprila 2021, od 10. do 13. ure, z vmesno nalogo razdelitve nalog na nujne, pomembne in vitalne, ločitve od nepomembnih nalog, delegiranje, določitve kriterijev pomembnosti za sprejemanje odločitev, optimizacija in standardizacija procesov, strategija za tatove časa in zaprta TO-DO lista. Na prvem delu online srečanju se boste seznanili s ključnimi koraki učinkovitega »time managementa« – piramide uspeha, ki se prične z lastnimi vrednotami in poslanstvom. Na drugem online srečanju pa boste na podlagi teh temeljev naredili svoj akcijski načrt. Dan pred delavnico boste za lažje spremljanje in interaktivno sodelovanje prejeli še prezentacijo. Število mest je zaradi praktične naravnanosti in interaktivnosti omejeno na 10.


Več o programu interaktivne on-line delavnice si lahko preberete tukaj: V praksi učinkovit »TIME MANAGEMENT« – uspešno dosezite zastavljene cilje.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi