Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
19°C
12°C
JUTRI
16°C
13°C

Dress For Success - za uspešen slog, ki odraža vašo unikatnost

Organizator: AGENCIJA POTI, D.O.O.
Vstopnina: 88,00 € + DDV

Pravi oblačilni slog bo dvignil vašo samozavest, vam pomagal na poti k poslovnemu in osebnemu uspehu ter vam prihranil čas in denar!

Ogromno število raziskav potrjuje, da oblačila vplivajo na naše počutje in s tem tudi na našo samozavest. Naša zunanja podoba in izbrana oblačila drugim povedo veliko o nas in nam pomagajo pri ustvarjanju želene podobe v javnosti, kažejo pa tudi našo originalno in edinstveno osebnost. 

Izstopite iz povprečja, naj vaša obleka govori kdo ste. Vaš slog je vaš podpis.

Obiščite našo delavnico, kjer boste spoznali kako izbrati pravo barvo, stil in kako zgraditi svojo celostno podobo, da se vam to ne bo zgodilo. Naučili se boste kaj je uspešna zunanja podoba in kako zadostimo standardom oblačilnega sloga za uspeh. Prepoznali boste sebe, vaše naravne danosti in jih upoštevali pri oblačenju, V vsakodnevno oblačenja boste vnesli svoje osebnostne lastnosti in si oblikovali svoj individualen slog.

Šele, ko se naučite in dobro poznate pravila in možnosti oblačenja v zasebnem in poslovnem svetu (kodeks poslovnega oblačenja) in dobro poznate svoje lastnosti in posebnosti, lahko sprejmete izziv, kako sodobno, kreativno in samozavestno izraziti sebe v oblačilu.

Več o programu praktične delavnice si lahko preberete tukaj: Dress For Success - za uspešen slog, ki odraža vašo unikatnost.Všečkaj objavo

Oglejte si tudi