Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
2°C
-3°C
ČE.
2°C
-1°C

DOŽIVIMO ZIMO SKUPAJ

10536
Deli


Vabimo vas, da se nam v soboto 11.3. pridružite na Lucky drsališču v Ljubljani, da še zadnjič resnično in za dober namen DOŽIVIMO ZIMO SKUPAJ!

Za vas smo pripravili številne ledene radosti za vse starosti z drsalnim spektaklom LUCKY LOOKERS ON ICE, namen dogodka pa ni samo zaključno druženje in zabava na ledu, temveč zbiranje denarnih sredstev, ki jih bomo namenili skupini socialno ogroženih otrok.

Program:

  • 09:00   IGRAJMO HOKEJ SKUPAJ 
  • 11:00   ZABAVAJMO SE SKUPAJ 
  • 13:00   KEGLJAJMO SKUPAJ 
  • 15:00   TEKMUJMO SKUPAJ 
  • 17:00   NASTOPAJMO SKUPAJ 
  • 19:30   DRSALNI SPEKTAKEL LUCKY LOOKERS ON ICE

To pa še ni vse! Tudi ob ledu se bo prek celega dneva dogajalo marsikaj – DOBRODELNI SREČELOV s privlačnimi nagradami, kulinarične dobrote za lačne želodce, glasba v živo, znani športniki, podjetniki, glasbeniki, …

Vrhunec dneva bo zagotovo ledeni drsalni show edine slovenske show skupine LUCKY LOOKERS ON ICE, s katero boste resnično DOŽIVELI ZIMO SKUPAJ. Slovenska produkcija, edinstvena zasedba, čarobna zgodba, kostumografija, zvočni in svetlobni efekti gledalce zagotovo ne bodo pustili ravnodušne. Vstopnice za drsalni spektakel bodo na voljo tudi v predprodaji.

Vse partnerje, sodelavce in posameznike, ki bodo s svojo prisotnostjo izkazali podporo tako drsanju kot dobrodelnosti, po drsalnem showu čaka druženje na in ob ledu, LED-DISCO-MUSIC NIGHT in DOBRODELNI CURLING.

Sobota 11.3. bo res poseben dan. Rezervirajte si ga, da resnično DOŽIVIMO ZIMO SKUPAJ in skupaj pomagamo socialno ogroženim otrokom.

www.LuckyLuka.si

 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.