Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
15°C
JUTRI
26°C
15°C

Dihamo z naravo -

Organizator: Društvo Šola zdravja
Kontaktni podatki organizatorja: kineva@solazdravja.si.
Vstopnina: Vstop prost

Aktivnost je sestavljena iz hoje v naravnem okolju, vodene meditacije – vizualizacije, enostavnih dihalnih vaj in mehkega, počasnega, čuječega gibanja za boljšo gibljivost hrbtenice. Ker se aktivnost izvaja v parkih, gozdičkih in travnikih, smo deležni dobrobiti naravnega okolja. Za vse udeležence je aktivnost BREZPLAČNA, saj je sofinancirana iz Ministrstva za zdravje. Izvaja se enkrat tedensko in traja približno 60 minut,


Cilj aktivnosti Dihamo z naravo je preventiva: izboljšanje zdravja in počutja, boljša gibljivost, vzdržljivost in boljše duševno zdravje vseh državljanov Slovenije. Želimo zmanjšati število obiskov osebnega zdravnika, ter povečati možnost vodenega sproščanja v naravi.
Projekt smo že izvajali v letu 2021-2022, izvedli 615 vadb in zabeležili več kot 4000 vadečih. Ministrstvo za zdravje je znova podprlo projekt društva Šola zdravja za obdobje 2023-2025. Letos se bo brezplačna vadba izvajala tudi v Ljubljani!
Začnemo meseca MARCA, vsako sredo ob 17.30! Zberemo se na kotalkališču v Tivoliju. Priključite se lahko od marca do konca junija, ter v septembru in oktobru 2023.

Oglejte si tudi