Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
1°C
-1°C
JUTRI
-2°C
-3°C

˝Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami - dopoldanska skupina

11471
Vstopnina: 250€ oz 190€ za študente in brezposelne s potrdilom

Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami so 8 tedenske delavnice za ženske, ki so se začele prebujati in jim ni vseeno kaj se dogaja z njihovimi ženskimi organi, predvsem maternicami. Namenjene so tako tistim, ki nimajo problemov (nenavaden menstrualni cikel, boleče menstruacije, spremembe na jajčnikih, ponavljajoči se spontani splavi...) in si želijo stopiti v stik s svojo resnično ženskostjo, notranjim vodstvom in radostjo, kot tudi tistim, ki težave že imajo, in bi si želele maternico (jajčnike...) bolje začutiti in morda ugotoviti kaj potrenuje za harmonično delovanje.

Kako bodo delavnice potekale?
Delavnice bodo potekale tako, da se bomo enkrat tedensko (ob četrtkih ob 10h ali 18.30h) dobile v Ubrani dvorani na Celovški 55 (blizu Tivolija) in bomo skupaj pogledale:

- kako delujejo ženski spolni organi na fizični ravni;
- v vodeni meditaciji se bomo povezale z maternico in pogledale kaj nam sporoča (predhodne izkušnje z meditacijami niso potrebne);
- z mandalo maternice bomo postavile svoj center moči tako, da nas bo podpiral na naši dušni poti;
- začutile bomo utrip maternice (maternica ima, tako kot srce, svoj utrip);
- pozdravile bomo rano, nastalo ob prezgodnjem rezanju popkovine;
- z ženskami bomo podelile svoje izkušnje;
- pogledale bomo odnos, ki ga imamo s svojimi spolnimi organi in se soočile s čustvi, ki smo jih tam nakopičile;
- poslušale bomo kaj nam želi maternica povedati, da bomo potem znale srčno usmeriti svoja življenja.

Kje se bomo srečevale?
Srečanja bodo potekala v Ubrani dvorani na Celovški 55 v Ljubljani vsak četrtek ob 10h (dopoldanska skupina) ali ob 18.30 (večerna skupina). Začnemo 14. SEPTEMBRA 2017.

Niste iz Ljubljane? Nič hudega, delavnice lahko delate tudi kot samostojno delo od doma. Več informacij o tem najdete na speltrni strani .

Kako se prijavim?
Prijavite se tako, da pošljete email na akademijazivljenja@gmail.com.

Kakšna je cena delavnic?
Cena 8 tedenskih srečanj (skupaj 24 ur) je 250€, za študentke in dijakinje ter brezposelne (s potrdilom o brezposelnosti) pa 190€. Možnost plačila v dveh obrokih.

Komu so delavnice namenjene?
Delavnica je namenjena ženskam, ki želijo doseči svoj polni potencial in ugotoviti kako najti pozabljen del sebe in kako spet stopiti v stik s svojo izvorno modrostjo in intuicijo. Namenjena je vsem, ki niso OK s tem, da:

- ženskam po tekočem traku odstranjujejo rodila;
- smo tako nepovezane z maternicami, da dejansko več ne delujejo, pa ne vemo zakaj ne;
- skoraj ni ženske, ki bi še imela menstruacijo na 28 dni, ob prazni luni;
- skoraj ni ženske, v rodni dobi, ki ne bi imela izkušnje vsaj enega splava;
- je večina odraslih žensk obtičala v fazi deklištva ali zagrenjenih tečnih gospa;
- veliko žensk ne ve kdo so, zakaj so tukaj in kaj je njihovo poslanstvo;
- večina žensk ne zna zares poskrbeti zase. Razdajamo se, to ja, ko pa pride čas za razvajanje in skrb zase, pa nimamo volje in moči.

Namenjena je ženskam, ki so pripravljene zahtevati nazaj svoj ženstven del, tisti del sebe, ki skrbi za samo-regeneracijo in ki je intuitivno povezan z dušo in uresničevanjem našega poslanstva.

Če želite tudi ve stopiti na to pot, pa ne veste kako, je tale delavnica odlična odskočna deska za začetek raziskovanja.

Prijavite se tako, da pošljete email na akademijazivljenja@gmail.com

Če želite lahko začnete tudi spremljati svoj menstrualni cikel. Pri društvu Sijaj smo za vas napripravili odličen menstrualni koledar, ki vam bo pomagal razjasniti kako izgleda vaša cikličnost:

Prav tako vas vabimo, da si pogledate .

, menstrualni priročnik za sodobno žensko, za njeno samoraziskovanje in za odkrivanje njenih globin prav tako izide decembra 2017 in jo lahko sebi ali prijateljicam podarite za Božička. Trenutno je na voljo po znižani predprodajni ceni.

Za posladek za vse tiste, ki se morda še niste ukvarjale s tem kako čudovit organ je vaša maternica, pa vam ponujam tale .

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij