Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
28°C
17°C
JUTRI
30°C
17°C

Delavnica: masažni dotiki za zdrave pasje sklepe in hrbtenico

Organizator: ZHP
Vstopnina: 40 oz. 45€
Prijava na delavnico je obvezna.

Težave s sklepi, hrbtenico in mišicami so ene izmed pogostejših težav, ki psom in njihovim skrbnikom povzročijo nemalo preglavic, otežujejo brezskrbno pasje življenje ter številne sproščene sprehode v naravi. Da bi se temu izognili, je najbolj pomembna preventiva, a tudi ko nastopijo težave, ne smemo obupati, temveč poiskati še dodatne možnosti, ki lahko psu pomagajo na neinvaziven način. Masaža psa je definitivno ena izmed tistih rešitev, ki spada tako med preventivo kot kurativo, seveda jo lahko uporabimo tudi samo za sproščanje, predvsem pa je zelo naravna oblika pomoči - če le znamo pravilno masirati in uporabiti primerne dotike.

Katere tehnike masaž so PRIMERNE IN VARNE ter kako jih pravilno uporabljamo na psu? Kako masiramo PASJI HRBET in kako lahko ugotovimo, če psa nekje boli? Kako ga lahko v ta namen PRAVILNO PRETIPAMO in katere dotike ob tem uporabiti? Kako ravnati v primeru, če ima pes težave?

Na delavnici se bomo poglobljeno lotili različnih prijemov in masažnih tehnik, ki jih lahko na našemu psu izvajamo ob različnih priložnostih, tako v preventivne kot kurativne namene.

Delavnico vodi Špela Suhač, veterinarka in energijska osteopatinja.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

MBA vhodna vrata in okna
Iksa Vizija
Zavarovalna agencija za
Kadrovska Asistenca-stranski