Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
14°C
1°C
SOB.
4°C
-7°C

AGILNOST - ključna kompetenca za uspešno timsko delo

10577
Vstopnina: 208,00 € + 22%
Prijave na http://bit.ly/2P0UCel

Vedno odlični poslovni rezultati in tudi osebno zadovoljstvo

Agilnost je v dobi digitalizacije poslovanja vedno bolj zaželena kompetenca managerjev, vodij in ključnih zaposlenih. Podjetja uvrščajo agilnost v svoje kompetenčne modele kot eno izmed ključnih komponent. Agilnost zaposlenih povečuje motiviranost in sodelovanje celotnega tima. Agilno sodelovanje posameznikov temelji na neprestani komunikaciji, usklajenosti s skupnimi cilji in motiviranosti za točno določene rezultate.

Agilnost je sposobnost hitrega prilagajanja na spremembe v okolici. Predstavlja prepoznavanje in opuščanje nekoristnega vedenja in slabih navad. Udeleženci praktične delavnice spoznajo tipične vedenjske vzorce, ki povzročajo nezadovoljstvo v timih in posledično slabe rezultate.

 

Ključ do uspeha je v povečanju samozavedanja posameznika in načrtnega izboljšanja medosebnih odnosov v timu. Vsi člani tima so odgovorni za delovno vzdušje in skupne rezultate. Na praktični delavnici bodo predstavljeni temeljni principi osebnostnega razvoja posameznika (osebne) agilnosti, ki direktno vpliva na uspešnost timskega dela.

 

Človeška psiha deluje na podlagi preteklih izkušenj. Vedenje posameznika je sestavljeno iz nezavednih programov, ki pričnejo nastajati že v zgodnjem otroštvu. Razvoj osebne agilnosti pomeni prepoznavanje nezavednih omejujočih programov in učenje novih bolj koristnih.

 

Praktična delavnica je zasnovana na način, da udeleženci na podlagi praktičnih vaj prepoznajo svojo ustvarjalnost in omejitve, ki so bile ustvarjene in so še vedno prisotne, kot nekakšen spoj otroštva, izobraževanja in delovnih izkušenj pri posamezniku.

 

Uspešna podjetja se za razvoj agilnosti zaposlenih zavzemajo predvsem zaradi:

  • želje po osvajanju novega znanja in uvedbi dobrih praks
  • opuščanja togosti in povečanja sposobnosti prilagajanja na spremembe
  • vzpodbujanja zavzetosti in sodelovanja v zaposlenih
  • povečanja sposobnosti timskega sodelovanja v negotovih okoliščinah
  • prepoznavanja in izražanja ustvarjalnosti zaposlenih
  • osvajanja novih načinov za premagovanje ovir in soočanje z izzivi
  • razvoja čustvene inteligence
  • učenja pozitivnega in konstruktivnega načina razmišljanja
  • ustvarjana jasne osebne in poslovne vizije
  • razvijanja osebnega in timskega potenciala

Več informacij in možnost prijave na "".Predavatelj


   Zoran Korenjak
 

je izkušen projektni manager z več kot petnajstletnimi izkušnjami. V Zavarovalnici Triglav vodi strateške in kompleksne projekte, prav tako pa je avtor in predavatelj na Akademiji projektnega vodenja. Predava na strokovnih konferencah in izvaja serijo delavnic na Agenciji Poti. Izkušnje in znanje je delil s študenti kot gostujoči predavatelj na Ekonomsko-poslovni fakulteti Maribor in Tehnološko-poslovni fakulteti Nova Gorica.

Strokovnost na področju načrtovanja in izvajanja projektov izkazuje z mednarodno priznanim certifikatom Project Management Professional (PMP)®, ki se uporablja skoraj v vseh industrijah in metodologijah projektnega vodenja. Izdajatelj tega certifikata je Project Management Institute (PMI), vodilno svetovno združenje na področju upravljanja projektov, programov in portfeljev. Ustanovljeno je bilo leta 1969 in združuje več kot tri milijone strokovnjakov, ki delajo v skoraj vseh državah po svetu. S svojim delovanjem pospešujejo poklicno pot, izboljšujejo uspešnost poslovnih okolij in razvijajo strokovnost vodenja projektov s svetovno priznanimi standardi, certifikati in drugimi viri.

Strokovnost na področju osebne storilnosti in dela z ljudmi izkazuje z mednarodno priznanim certifikatom NLP Master Practitioner. Neuro-linguistic programming (NLP) je pristop k komunikaciji, osebnemu razvoju in psihoterapiji, ki temelji na predpostavki, da obstaja povezava med nevrološkimi procesi, jezikovnimi in vedenjskimi vzorci, pridobljenimi skozi izkušnje in da jih je mogoče spremeniti, da bi dosegli določene cilje v življenju.

Poleg tega je diplomant mednarodnega instituta za zdravljenje in osebno preobrazbo Barbara Brennan School of Healing. To je visoko spoštovana izobraževalna in globalna zdravilna institucija s tisočerimi diplomanti v več kot 50 državah po vsem svetu. Študij zajema proces osebnostnega razvoja študentov, ozaveščanje povezav med umom, telesom ter čustvi in osvajanje specializiranih zdravilnih tehnik in veščin za uporabo v strokovni praksi ter integrativni negi.

Pri vodenju projektov, predavanjih in osebnem svetovanju odlično kombinira svojo strokovnost z osebnim pristopom. Njegove delavnice so zanimive in polne praktičnih primerov za osebni ter poslovni uspeh.Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Kadrovska Asistenca-stranski