Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Vabilo na zasavsko rekreacijsko bowling ligo posameznikov

BOWLING LIGA POSAMEZNIKOV 2019/20

PLANET 300 vabi vse ljubitelje in ljubiteljice bowlinga, da se vključijo v ligo posameznikov. Prijave zbiramo na recepciji bowlinga PLANET 300, na telefonu 041-880-334, ter prek spletnega obrazca:
https://forms.gle/9ckzSeTTzQ23YuXEA
do vključno 23.9.2019. Liga se bo pričela v sredo 25.9.2019. Vsi prijavljeni pa bodo tekom 24.9. obveščeni o uri prvega nastopa. Kljub temu pa bodo možne tudi kasnejse prijave.

Pravila lige:
V ligi igrajo vsi posamezniki, ki so se v ligo predhodno prijavili in so poravnali vse svoje dolgove do organizatorja.
Liga je sestavljena iz 20 kol, v posameznem kolu vsak tekmovalec odigra 5 iger, pred vsakim kolom pa ima na voljo 5 ogrevalnih metov.
Organizator zagotavlja oljenje stez vsako sredo.
Organizator si pridržuje pravico, da v kolikor bo v ligi prijavljenih več kot 30 igralcev le to razdeli na prvo in drugo ligo, igralce pa razporedi glede na rezultate iz lige posameznikov 2018/2019 vsi novinci pa bodo avtomatsko uvrščeni v drugo ligo.
Zmagovalec in drugouvrčeni v drugi ligi, bosta v sezoni 2020 imela pravico do nastopa v prvi ligi, prav tako pa bosta tista dva, ki bosta v prvi ligi zasedla zadnji dve mesti izpadla v drugo ligo.
V kolikor tekmovalec, ki si je v predhodnji sezoni priboril pravico do nastopanja v višji ligi ne izkoristi te pravice, se njegovo mesto ponudi igralcu ki se je po končani sezoni uvrstil na tretje mesto nižje lige.
V primeru večjega zanimanja se bo danemu igralnemu terminu dodal še en dan.
V kolikor tekmovalec ob danem terminu ne utegne priti na tekmo to sporoči organizatorju, da le ta lahko nato prosto mesto ponudi nekomu drugemu. V kolikor le tega ne stori najmanj 4 ure pred terminom je dolžen poravnati znesek za krog, kot da bi ga igral v ligi pa se mu piše 0. V kolikor igralec neutemeljeno zamudi predhodno določeno termin igranja za več kot 5min lahko organizator termin ponudi drugemu čakajočemu igralcu. Zamudnik, pa si ima pravico izbrati prost termin za nadomeščanje.
Tekmovaleci, ki zaostajajo z koli si termine za zaostala kola iščejo sami
Cena lige posameznikov je 125 € na tekmovalca za celotno ligo, plačilo možno tudi po obrokih, tako da igralec pred prvim kolom poravna 30 € nato pa pred vsakim naslednjim 5€. Liga bo potekala med 25.9.2019 in 26.2.2020, ter se bo zaključila z zaključnim turnirjem v vikendu 29. Februarja. Morebitni rezultati, ki jih bodo igralci želeli nadomeščati po 26.2 ne bodo šteli za ligo. V ligi je premor zaradi praznikov v tednu od 19.12.2019 do 5.1.2020, ter od 17.2. do 23.2.2020 zaradi zimskih počitnic.
Vsem članom lige Planet 300 omogoča tudi cenejše ure treninga, v kolikor pa se boste zraven včlanili še v Bowling klub bodo ure še cenejše.
Za vsa ostala vprašanja smo vam na voljo vse dni v tednu, na zgoraj navedenih kontaktih.

Nagrade
So letos odvisne od števila prijavljenih. Organizator zagotavlja da bo v nadradni sklad od vseh prijavljenih v celoti namenil za nagrade. Vrednost nagrade je izražena v bruto vrednosti  od katere organizator odvede vse davke v skladu z zakonom o dohodnini.
Posebno nagrado pa bo prejel tudi naj novinec sezone, ki v preteklih letih še ni igal v katerem od tekmovanj, ki ga je organiziral Planet 300.

Oglejte si tudi