Logo MojaObčina.si

Litija

DANES
30°C
17°C
JUTRI
30°C
17°C
1012

NATEČAJ ZA NAJBOLJŠI PUSTNI KROF V LITIJI 2019

Spoštovani,

 

Z veseljem vam sporočamo, da bo med 28. februarjem in 5 marcem 2019 v Litiji spet veselo. Organizatorji pustnih dogodkov: Občina Litija, ZKMŠ Litija in Turistično društvo Litija, smo v polnem zagonu in pripravah le teh. Vabimo vas, da tudi vi prispevate oz. se vključite v delček teh etnološko obarvanih dogodkov.

 

Na debeli četrtek, 28. februarja bomo v prostorih Turistično informacijskega centra Litija (TIC Litija) na Valvazorjevem trgu 10, izvedli ocenjevanje krofov in  tekmovanje za naj pustni krof 2019. Vse, prav vse gospodinje, gostince, članice/člane raznih društev, ki radi cvrete pustne krofe vabimo, da nam po 4 krofe do 10. ure prinesete v TIC Litija. Med 10. in 14. uro bo strokovna komisija ocenila krofe in izbrala zmagovalca. Vsi sodelujoči boste še isti dan ob slovesnem prevzemu pustne vlade na Valvazorjevem trgu prejeli potrdila o sodelovanju, najboljši pa simbolične nagrade.

 

Za več informacij in prijave nas kontaktirajte: turizem@zkms-litija.si, 05 99 405 03, 070 700 484 (v času obratovalnih ur TIC Litija).

 

Komaj čakamo na vaše krofe.

 

POGOJI ZA SODELOVANJE

 

  • prijava z izpolnjenim obrazcem v priponki,

 

  • na ocenjevanje prinesite 4 krofe, ki so brez sladkornega posipa. Dva krofa sta tudi brez polnila (marmelade), v dveh pa je lahko. Za posip razstavljenih krofov bomo poskrbeli organizatorji.

Strokovna komisija bo ocenjevala zunanji videz krofa (obliko, izpečenost), videz sredice (barva sredice, elastičnost sredice) ter okus in vonj sredice ter skorje.

 

 

Prijave in informacije na: 070 700 484 ali turizem@zkms-litija.si.

Kontaktna oseba: Mojca Hauptman

Dokumenti, priloge
Natečaj za najboljši pustni krof v Litiji 2019 - prijavnica

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi