Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
4°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

Nagrajujemo vaše mnenje o lokalnem informiranju javnosti!

Dnevno nas obkrožajo številne informacije o dogajanju v Sloveniji ali po svetu, pri tem pa kar malo pozabimo na zanimivo dogajanje v lokalnem okolju, saj tovrstne novice niso tako izpostavljene. Ste se že vprašali, v kolikšni meri dnevno prebirate novice o zanimivem dogajanju v vaši občini? Kaj se je dogajalo v preteklih dneh in kaj se še bo odvijalo v prihodnje?

Pri MojaObčina.si si prizadevamo za celovito in enostavno informiranje v občini, pri čemer imate zelo pomembno vlogo prav vi, občani. V želji, da prepoznamo vaše potrebe glede informiranja in vam s tem pomagamo k boljši informiranosti, vas vabimo, da izpolnite kratko anketo o lokalni informiranosti javnosti, ki vam ne bo vzela več kot 5 minut časa. Z izpolnjeno anketo boste dragoceno prispevali k razvoju lokalne informiranosti o lokalnem dogajanju v vaši občini.

Skupaj lahko izboljšamo lokalno informiranost ter zagotovimo, da boste bili pravočasno obveščeni o vseh pomembnih dogodkih v vaši občini. Vabimo vas, da anketo delite tudi med vaše bližnje in s tem prispevajte k čim širšemu naboru mnenj, kar nam bo omogočalo izboljšanje lokalne informiranosti glede na želje vas, občanov.

Med vsemi sodelujočimi, ki boste rešili anketo in na koncu zaupali e-poštni naslov, boste sodelovali v nagradni igri za 128GB USB ključek ter Power Bank, ki vam bo omogočal, da prazna baterija ne bo več izgovor, da ne veste, kaj se dogaja v vaši občini.

Za začetek reševanja nagradne ankete, kliknite tukaj.

Skupaj gradimo največjo in najbolj informirano lokalno skupnost!

Oglejte si tudi