Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

Glasbeni spektakel v Šmartnem pri Litiji s klapo Šufit in gosti

Spektakularni valentinov koncert s klapo Šufit in gosti, baritonistom Darkom Vidicem in Žensko vokalno skupina LIpa je pred vrati. Morda še nekaj navodil za obiskovalce, ki bodo prišli na glasbeni večer.
Koncert bo torej v soboto, 16. februarja, s pričetkom ob 18. uri v dvorani Pungrt v Šmartnem pri Litiji. Vstopnice so na voljo na vseh bencinskih servisih Petrol in OMV, enotah Pošte Slovenije, v trgovinah Big Bang in seveda s klikom na https://www.eventim.si/si/vstopnice/valentinov-koncert-s-klapo-sufit-smartno-pri-litiji-dvorana-pungrt-512031/event.html.

Vstopnice bodo po redni ceni na voljo na dan koncerta tudi v dvorani Pungrt od 15. ure dalje. Obiskovalce organizator naproša, da pridejo na koncert pravočasno. Parkirišča bodo zagotovljena v okolici dvorane in osnovne šole, lahko pa parkirate tudi na drugih mestih v Šmartnem, kjer je dovoljeno parkiranje.

Če še enkrat zapišemo, bodo nastopili člani klape Šufit s svojimi najlepšimi uspešnicami, večer pa bodo začinili vrhunski mladi baritonist Darko Vidic iz Šmartnega pri Litiji in Ženska vokalna skupina Lipa, ki deluje v okviru drugega najstarejšega pevskega društva v Sloveniji. Čaka vas nepozabni dobri dve uri vrhunske glasbe v Šmartnem. Podrobnosti o koncertu so na voljo na naslovu www.klapa-sufit.eu.

Oglejte si tudi