Logo MojaObčina.si

Litija

DANES
4°C
-1°C
JUTRI
6°C
2°C
5542

34. popotovanje po Levstikovi poti, v soboto, 14. 11. 2020, tudi uradno odpovedano

Zaradi epidemije Covid-19 je odločitev o pripravi in izvedbi letošnjega popotovanja po Levstikovi poti dolgo visela na nitki, že septembra pa je bilo po posvetu tudi z NIJZ ugotovljeno, da je izvedba tako množične prireditve nemogoče izvesti brez zanesljivih posledic dodatne verjetnosti razširjanja virusa. V zadnjem času se pogoji še dodatno zaostrujejo (tudi razglasitev epidemije) in izvedba letošnjega popotovanja bi bila neodgovorna poteza.

 

Seveda pa se mnogi pohodniki odzivajo, da bodo šli vseeno na pot in da jim tega nihče ne more preprečiti. To se popolnoma strinjamo, vendar poudarjamo, da bodo to storili na lastno odgovornost. Zato smo sprejeli nekatere odločitve:

 

 1. Uradno je popotovanje odpovedano.
 2. Ker številni pohodniki zvesto zbirate spominske žige (nekaj pohodnikov je še vedno, ki so bili na vseh dosedanjih pohodih!), bomo vsem pohodnikom, ki ste kadar koli v letošnjem letu prehodili Levstikovo pot, priznali pohod za leto 2020. Podrobnosti so na naslovu https://levstik.si/15542 in bodo takšni udeleženci lahko dobili potrditev prehojene Levstikove poti.
 3. Levstikova pot je ustrezno označena z usmerjevalnimi tablami, tako da morebitni pohodniki ne morete imeti težav z orientacijo. Poleg tega pa so od letošnjega leta na voljo tudi nove aplikacije, ki vam pomagajo pri pripravi načrtov za hojo po poti, ki jih najdete na naslovu https://levstik.si/o-poti/.
 4. Želimo ohraniti ugled in gostoljubje organizatorjev in domačinov, ki se je ustvarilo v dobrih treh desetletjih, tako da se boste prihodnje leto lahko spet (vsaj upamo!) lahko udeležili množičnega popotovanja.

 

Udeležbo za 34. popotovanje po Levstikovi poti, ki bi moralo biti izvedeno v soboto, 14. novembra 2020, vam lahko potrdimo, če ste se na pot odpravili kadar koli med 10. novembrom 2019 in koncem leta 2020.

 

Opravite postopek po naslednjem vrstnem redu:

 1. Izpolnite obrazec za registracijo tako, da kliknete na povezavo REGISTRACIJA. Izpolnjevanje obrazca je popolnoma anonimno!
 2. Ko ste uspešno potrdili in oddali registracijo, izpolnite še obrazec, prek katerega nam boste poslali podatke, da boste nato z naše strani prek pošte prejeli potrdilo o udeležbi in praktično darilo kozarec Levstikove poti. Obrazec za potrditev…

 

Navodilo za izpolnjevanje obrazca:

 1. Pri vpisovanji bodite natančni in vpišite vse zahtevane podatke.
 2. Cena za potrditev udeležbe za leto 2020 znaša 8 € in vključuje potrditev pohoda, obdelava finančne transakcije, pošiljanje potrdila in spominskega kozarca.
 3. Potrditev udeležbe lahko plačate (to ustrezno označite v obrazcu):
  – prek sistema PayPal (v tem primeru boste prejeli zahtevek za plačilo, zato ob vpisovanju e-naslova v obrazec vpišite e-naslov, s katerim ste registrirani v PayPal) ali
  – z bančnim nakazilom na račun SI563000 0001 1494 536, Zavod Levstikova pot, Sevno 44, 1276 Primskovo, namen nakazila: pohod 2020, sklic 00 2020.

 

Pomembno:

 1. Ta način prijave in potrditve udeležbe za 34. popotovanje po Levstikovi poti lahko opravite samo tisti, ki ste se na pot odpravili med 10. novembrom 2019 in koncem leta 2020.
 2. Če se boste na pot odpravili 14. novembra 2020 (priporočamo, da to misel opustite zaradi epidemije), ko bi bilo sicer izvedeno 34. popotovanje po Levstikovi poti, so navodila na naslovu https://levstik.si/15548/
 3. Če se odpravljate na pot sami, uporabite spletno aplikacijo https://levstik.si/o-poti/

 

Za vsa dodatna vprašanja pošljite sporočilo izključno na e-naslov 2020@levstik.si.

 

Zavod Levstikova pot

 

Povezave

www.levstik.si

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi