Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

Brezplačni interaktivni seminar "Digitalno trženje"

Kako pa vaš posel in internet? Kakšne poslovne modele uporabljate? Znate izkoristiti družbena omrežja za svoje poslovanje? Kako se lahko v digitalnem svetu bolje predstavite, s katerimi testi in analizami si lahko pri tem pomagate?
Naj vam pri iskanju odgovorov na ta vprašanja in pri idejah za boljše poslovanje prek digitalnih kanalov pomagajo izkušeni strokovnjaki. Udeležite se BREZPLAČNEGA interaktivnega seminarja DIGITALNO TRŽENJE z individualnimi posveti za udeležence. 


Dosezite prave kupce in partnerje svoje dejavnosti, povečajte njihovo število in izkoristite priložnost za boljše poslovne uspehe. Pridite po koristne informacije in konkretna znanja o digitalnem trženju. Ugotovite, kaj na vašem področju delovanja deluje na spletu, ali nagovarjate prave ljudi s pravimi spletnimi orodji, katere aktivnosti so nujne, katerim namenjate morda preveč ali premalo časa in se seznanite s tem, kaj o vašem spletnem poslovanju pravijo konkretne analize. Seminar bo:

-v ponedeljek, 10. novembra, od 8.30 do 16.00 v Vegovem hramu v Dolskem;
-v ponedeljek, 17. novembra, od 8.30 do 16.00 v Vegovem hramu v Dolskem;
-v četrtek, 20. novembra ob za vas rezerviranem individualnem terminu v TIC-u Jurij Vega v Dolskem.

Seminar vsebuje tudi praktični del, ki predvideva uporabo lastnega računalnika – za računalnike poskrbite udeleženci sami.

Oglejte si priloženi program in predstavitev odličnih predavateljev in svetovalcev. 

PRIJAVA JE OBVEZNA! Udeležba je za udeležence brezplačna, ker pa je število mest omejeno, vas prosimo, da se za seminar prijavite čim prej, vsekakor pa najkasneje do vključno četrtka, 6. novembra 2014.

Svojo udeležbo sporočite po elektronski pošti  na naslov mojca.stepic@razvoj.si ali po telefonu 01 89 62 717. Da bo seminar čim bolj po vaši meri, vas prosimo, da poleg imena in priimka ter naziva vašega podjetja ali organizacije navedete tudi povezavo do vašega spletnega mesta.  

Izkoristite znanje. Brezplačno je, a lahko prinese učinke na vašem računu! 

Seminar smo pripravili v okviru projekta Young SMEs v okviru programa INTERREG IVC, ki ga sofinancira Evropska unija, primarno pa je namenjen udeležencem iz občin Dol pri Ljubljani, Ivančna Gorica, Litija, Mengeš, Šentrupert in Šmartno pri Litiji.

 

 

 

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.
Kidričeva cesta 1, 1270 Litija, Slovenija
 

Oglejte si tudi