Logo MojaObčina.si

Litija

DANES
12°C
-1°C
JUTRI
15°C
-2°C
Javorski energijski kamen
Deli
Šport in rekreacija

ŠPORTNO DRUŠTVO JAVOR

Število glasov: 0

Uradne ure

Danes Zaprto
Vse ure po dogovoru

Predstavitev

ŠD Javor je bilo ustanovljeno v letu 1998 in je v prvih dveh letih delovalo le na športnem področju. Smo neprofitna nevladna organizacija v Javnem interesu.

Na šprtnih tekmovanjih so naši člani dosegli državne naslove in rekorde.

S povečanjem članov, so se želje širile, tako, da smo se organizirali v sekcijah. Sekciji za zelišča in Sekcija za zdrav način življenja sta  v letu 2000 pričeli s spoznavanjem zelišč, ki rastejo na območju Javorja in v Sloveniji. Z osvajanjem novih znanj smo pričeli za delovanje društva nabirati, predelovati zdravilna zelišča in jih ponudili na trg. Smo v EKO programu.

Sekcija za pohodništvo organizira in izvede vsaj trideset pohovov, vzponov na hribe in gore v Sloveniji in tujini.

Vsakoletno organiziramo prvomajsko kresovanje-predvsem za člane društva in prvo soboto v juliju Dan sivke in odprtih vrat pri Janezu Javorskemu. Dan  sivke je prireditev, ki je prerasla lokalne okvirje. Na Dnevu sivke sodelujejo društva iz bližnjih in oddaljenih krajev. Povdarek Dneva sivke je druženju ljudi s pozitivnim in zdravim pogledom na življenje.

Izgradili smo Javorsko energijsko pot s sedmimi energijskimi točkami.  Mandala, Triqetra, Javorski energijski kamen, Keltska hiša, Ledvička, Osmica in Izvir žive vode. Zlasti je znana in priznana energijska točka za izboljšavo delovanja ledvic in sečil.

Ob obisku si lahko natočite  živo izvirsko vodo in posedite v prijetni naravi. Pogledate kaj ste v Keltskem horoskopu, ogledate več kot štirideset zeliščnih vrtičkov in nasad Sivke, edini  v Sloveniji na tej nadmorski višini.  Obenem si lahko kupite naše naravne izdelke po znižanih prodajnih cenah.

Danes vam lahko z lastnimi dolgoletnimi izkušnjami ponudimo naravne izdelke iz neokrnjene narave, pripravljene na naravni način. Pridobili smo si HACCP potrdila, se vpisali v Register obratov za pridelovanje in prodajo zelišč.

Vsi naši izdelki so ročno izdelani in preizkušeni. Nimajo stranskih učinkov. Ne zaposlujemo na črno, ne izkoriščamo otrok in ves dobiček vlagamo v razvoj društva in okolice.

Javorski energijski kamen Mandala Osmica-sigma Šentjanževa roža

Zadnje vsebine