Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
6°C
NED.
23°C
9°C

zaposlitev

Pomurska regija
Sobota, 04. Maj. 2024

Voznik B-kategorije/skladiščnik (m/ž)

Iščete delo v dopoldanskem času in vas veseli terensko, razgibano delo, ki je kombinacija dela v skladišču? Naš naročnik je izjemno stabilno, hitro rastoče podjetje za katerega iščemo motivirane posameznike z izpitom B-kategorije na lokaciji Murska Sobota z okolico, ki bodo svoje izkušnje pridobivali na delovnem mestu: "Voznik kombija B-kategorije/skladiščnik (m/ž)".
Moje Delo
Pomurska regija
Sobota, 04. Maj. 2024

Dostavljalec (m/ž)

Imate radi organizirano in dinamično delo? V kolikor imate tudi izpit B kategorije imamo za vas izjemno zaposlitveno priložnost. Iščemo sodelavca na delovnem mestu Dostavljalec / voznik (m/ž)!
Moje Delo
Pomurska regija
Sobota, 04. Maj. 2024

Skladiščnik - Viličarist m/ž/d

Vodilna proizvajalka mineralnih vod ter brezalkoholnih pijač na slovenskem trgu, v svoje vrste vabi nove sodelavce.
Moje Delo
Pomurska regija
Nedelja, 05. Maj. 2024

Vodja izmene v logistiki (m/ž)

Opis dela in nalog: Koordiniranje prevzema izdelkov od dobavitelja, zunanjih skladišč in iz proizvodnje, Skrb in nadzor nad pravilno manipulacijo in uskladiščenjem izdelkov.
Moje Delo
Pomurska regija
Ponedeljek, 06. Maj. 2024

Skladiščnik 1.izmena (m/ž)

Ste organizirana, dinamična oseba, ki išče nove priložnosti? Naš naročnik je podjetje, ki sodi v sam vrh podjetji, ki se na evropskem trgu ukvarjajo z odkupom, predelavo in prodajo odpadnih kovin. V svojo ekipo vabijo kandidata na delovno mesto "Skladiščnik (m/ž)".
Moje Delo
Pomurska regija
Ponedeljek, 06. Maj. 2024

Skladiščnik v hladilnici (m/ž)

Podjetje z 100 letno tradicijo na področju prehrambene industrije, išče nove sodelavce za pomoč v hladilnici mesa. V kolikor ti skladiščenje ni tuje, ne odlašaj s prijavo. ...
Moje Delo
Pomurska regija
Ponedeljek, 06. Maj. 2024

Skladiščnik (m/ž)

Podjetje z dolgoletno tradicijo, ki deluje na evropskih trgih, išče nove sodelavce. Če si želiš delati v enem izmed najbolj prepoznavnih slovenskih podjetji, ki s svojimi produkti vsakodnevno oblikuje življenja ljudi, ne odlašaj in se prijavi na prosto delovno mesto Skladiščnik (m/ž). ...
Moje Delo
Pomurska regija
Petek, 10. Maj. 2024

Aircraft / Luggage Handler (f/m/d) / Vodja prtljage (ž/m/d)

Naloge: Nakladanje in razkladanje prtljažnih vozičkov in kontejnerjev, org lokalne in transferne prtljage, prevoz prtljage ter razporeditev.. Profil: Popolna fizična sposobnost, pripravljen na izmensko delo, tudi ob nedeljah in praznikih.. Nudimo:Atraktivno plačilo po kolektivni pogodbi, fiksni izmenski dodatek 0,25 EUR/+variabilni dodatki za nedeljsko, nočno in izmensko delo. Prijava 30 dni link.
Moje Delo
Pomurska regija
Nedelja, 12. Maj. 2024

Operater logistike v proizvodnji (m/ž)

Opis dela in nalog: Izvajanje internega transporta z viličarjem znotraj proizvodnih prostorov, prevoz materialov z viličarjem v in iz skladišča ter oskrbovanje proizvodnje z naročenimi materiali...
Moje Delo