Logo MojaObčina.si

Laško

JUTRI
19°C
6°C
PET.
18°C
3°C
698

Vabilo na delavnici s potencialnimi nosilci KBZ - jedi in pijače na gostinski način

Vabimo vas na delavnici s potencialnimi nosilci kolektivne blagovne znamke Okusiti Laško, ki bosta v sredo, 20. 3. 2019, v Otročjem centru Kino, Trubarjeva ulica 13, 3270 Laško,  in sicer za:
  • JEDI IN PIJAČE POSTREŽENE NA GOSTINSKI NAČIN, od 14. do 16. ure in za
  • PRIREDITVE, od 16. do 18. ure. 
Prva delavnica (od 14. do 16. ure) je namenja vsem gostincem in lastnikom turističnih kmetij.Dnevni red:
  1.  Predstavitev sistema podeljevanja pravice do uporabe KBZ Okusiti Laško za jedi in pijače postrežene na gostinski način (dr. Tanja Lešnik Štuhec) in 
  2.  Predstavitev trendov na področju gastronomije ter priporočila za prijavitelje glede priprave jedi in pijač za pridobitev pravice do uporabe KBZ Okusiti Laško (Franci Jezeršek).
Druga delavnica (od 16. do 18. ure) je namenjena organizatorjem kulinaričnih prireditev.Dnevni red:
  1.  Predstavitev sistema podeljevanja pravice do uporabe KBZ Okusiti Laško za kulinarične prireditve (dr. Tanja Lešnik Štuhec);
  2.  Pomen kulinaričnih prireditev in trendi na področju kulinaričnih prireditev in dogodkov (Franci Jezeršek) in
  3.  Poslovnik kulinarične prireditve – delavnično delo z organizatorji prireditve ob pomoči učnega lista za oblikovanje, izvajanje in evalviranje prireditev. 
Aktivnosti vzpostavitve modela mreženja in kolektivne blagovne znamke Okusiti Laško se izvajajo v okviru operacije Okusiti raznolikost podeželja, ki jo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.Prosimo za potrditev udeležbe do torka, 19. 3. 2019, na e-naslov: edina.memic@lasko.siZa dodatne informacije smo vam na voljo na tel. št. 03/7338-736 (Edina Memić).

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi