Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
12°C
SOB.
25°C
9°C
Oceni objavo

PGD Stara Nova vas dosegla odlične rezultate, 4 krat stali na stopničkah

V nedeljo, 4. junija 2023 je v Borecih pri gasilskem domu potekalo občinsko tekmovanje Gasilske zveze Križevci. Pionirke, članice A, mladinci in starejši gasilci so se domov vrnili z odličnimi rezultati.


Tekmovanja se je skupaj udeležilo 37 ekip v kategorijah pionirji, pionirke, mladinci, člani A, članice A, člani B, članice B, starejši gasilci in starejše gasilke. PGD Stara Nova vas se tekmovanja udeležila s sedmimi ekipami in tako imela tekmovalno ekipo skoraj v vsaki kategoriji.


Z odličnimi rezultati, ki smo jih dosegli, je bil poplačan ves vložen trud v priprave in številne prostovoljne ure. Ob tej priložnosti pa gre najlepša zahvala vsem staršem, ki nam zaupajo svoje otroke in vsem članom, ki tekmujejo, da se lahko društvo pohvali z odličnimi rezultati. Uvrstitve ekip PGD Stara Nova vas so bile naslednje:

Pionirji – 4. mesto

Pionirke – 1. mesto

Mladinci – 2. mesto

Člani A – 7. mesto

Članice A – 1. mesto

Člani B – 5. mesto

Starejši gasilci – 3. mesto


Vsem ekipam iskrene čestitke za dosežene odlične rezultate.


En vikend prej pa je v Tešanovcih potekalo Regijsko tekmovanje v orientaciji. Pionirji in pionirke so stali na stopničkah. Pionirji pa se so s svojim 2. mestom uvrstili naprej na Državno tekmovanje, ki bo septembra na Primorskem.


Tekmovanja smo se udeležili s sedmimi enotami. V tekmovalnih kategorijah pionirjev in pionirk, ter mladincev in mladink. Dosegli smo naslednje rezultate:

Pionirji 1 – 2. mesto

Pionirji 3 – 9. mesto

Pionirji 2 – 19. mesto


Pionirke 1 – 3. mesto

Pionirke 2 – 15. mesto

 

Mladinci – 31. mesto

 

Mladinke – 11. mesto

 

Na koncu gre zahvala predsedniku GZ Križevci Danijelu Lesničarju, ki nas je nagradil s sladoledom v Slaščičarni Križevci.

 

Čestitke vsem za uvrstitev na tekmovanju. Pionirjem pa želimo veliko sreče na Državnem tekmovanju.

Oglejte si tudi