Oceni objavo

DRŽAVNO GASILSKO TEKMOVANJE ZA MEMORIAL MATEVŽA HACETA 2023


Gasilka Zveza Križevci je s ponosom spremljala ekipe PGD Stara Nova vas, PGD Boreci in PGD Kokoriči na njihovem nastopu na državnem gasilskem tekmovanju za memorial Matevža Haceta v Gornji Radgoni v soboto in nedeljo. Kljub slabim vremenskim razmeram so ekipe odlično izvedle vajo in se dokazale s svojim znanjem in spretnostmi.

Vsi, ki se ukvarjajo s tovrstnimi tekmovanji, vedo, da so napake del vsakdana. Vendar jih lahko sprejmemo kot priložnosti za rast in učenje. Ekipam se je prav zaradi te miselnosti uspelo izkušnjo izkoristiti kot odskok za prihodnja tekmovanja. Zagotavljamo, da jih bomo s ponosom spremljali tudi v prihodnje.

Izrazljamo čestitke ekipam pionirk PGD Stara Nova vas in starejših gasilk PGD Kokoriči in starejšim gasilcem PGD Boreci in za svoj čas in pripadnost gasilski organizaciji. Takšni dosežki zahtevajo veliko odrekanja in trdega dela, zato so naša zahvala vsem, ki so vlagali svoj trud, potrpljenje in znanje v pripravo in izpopolnjevanje ekip za tekmovanje.

Za nas ste vsi zmagovalci!
Hvala vam za vašo stalno pripravljenost in pomoč. Skupaj dokazujemo, da smo močni in povezani ter da lahko v skupnosti naredimo ogromno koristnega.

Na tekmovanju sta bila prisotna predsednik GZ Križevci Danijel Lesničar ter župan Občine Križevci Branko Slavinec in se pridružujeta čestitkam.


Na pomoč!


Oglejte si tudi