Oceni objavo

Brezplačni poletni tabor za otroke: digitalna avantura

Brezplačni poletni tabor za otroke: digitalna avantura

Še nekaj tednov učenja in poletne počitnice bodo tu! Z njimi pa čas za BREZPLAČNE dogodivščine in odkrivanje digitalnega sveta: POLETNI DIGI-TABOR ZA OTROKE (Digitalna avantura), katerega cilj je pridobitev temeljnih digitalnih kompetenc za otroke.

 

In ne, to nikakor ne pomeni, da bomo cele dneve za računalniki, ampak bomo na zanimiv, otrokom prilagojen, zabaven in kreativen način spoznavali svet digitalnih tehnologij, hkrati pa se pogovarjali tudi o pasteh, varnosti in spletnem bontonu. Učili se bomo novih veščin spletnega sodelovanja, ustvarjanje vsebin, dela v skupinah, komuniciranja, spoznavali bomo nove poklice in tekmovali v digitalnem lovu za zakladom. Snemali se bomo tudi z dronom in ustvarjali videoutrinke iz našega tabora.

 

Starši, ne zamudite priložnosti, da vaši otroci koristno preživijo svoj čas med počitnicami.

Vabimo otroke, ki bodo v šolskem letu 2024/25 obiskovali 2. do 5. razred, da se nam pridružijo.

 

Prijavite svojega otroka na poletni brezplačni tabor, ki bo potekal od ponedeljka do srede od 9. do 15. ure v 3 možnih terminih:

  • 1.- 3. julij 2024
  • 8. – 10. julij 2024
  • 15. – 17. julij 2024

 

Tabor bo potekal v učilnici LRF za Pomurje in njeni okolici,

Martjanci 36, 9221 Martjanci

 

PRIJAVE / dodatne informacije:

https://lrf-pomurje.si/brezplacni-poletni-tabori-za-otroke/

Matejka Horvat – 051 368 75

matejka@lrf-pomurje.si

 

Aktivnosti so brezplačne in se izvajajo v sklopu projekta Digitalna avantura “DiGiA”, ki ga sofinancira  Ministrstvo za digitalno preobrazbo.

Oglejte si tudi