Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
3°C
JUTRI
10°C
6°C

zaposlitev

Obalno-kraška regija
Torek, 12. December. 2023

Strokovni sodelavec v računovodstvu (m/ž)

Naloge in odgovornosti: fakturiranje, urejanje dokumentacije, vodenje evidenc prejetih dokumentov, priprava in izdajanje ustreznih dokumentov,...
Obalno-kraška regija
Petek, 15. December. 2023

Samostojni mesar (m/ž) v Kopru

K prijavi vabimo kandidate, ki imajo dokončano V. stopnjo izobrazbe. Zaželeno je, da: ste spretni pri pripravi mesa, vas veseli delo z ljudmi, ste pozitivno naravnani in znate to prenašati tudi na druge ljudi, pripravljeni za učenje in nova znanja v okviru delovnega mesta.
Obalno-kraška regija
Petek, 08. December. 2023

Sodelavec za promocijo in prodajo

Ne glede na vaše dosedanje izkušnje ali življenjska leta vas vabimo, da se pridružite naši ekipi. Naše podjetje ceni posameznike, ki prinašajo sveže ideje, strast do učenja in zagnanost za delo. Vaš potencial je pomemben, in vam bomo nudili priložnosti za rast in razvoj, ne glede na izkušnje ali starost.
Moje Delo
Obalno-kraška regija
Petek, 08. December. 2023

Vodja operative/tehnični direktor m/ž

Naš naročnik, gradbeno podjetje z več kot 30-letnimi izkušnjami na področju visokih in nizkih gradenj ter na področju morskih del, išče Vodjo operative.
Moje Delo
Obalno-kraška regija
Sobota, 09. December. 2023

Samostojni računovodja

Za našega naročnik podjetje Levona iščemo dodatno okrepitev. Podjetje Lenova je računovodski servis z bogatimi izkušnjami, zavzemajo se kakovosti in natančnosti saj to predstavlja njihov temeljni steber dela. To jim omogoča, da strankam zagotovijo vrhunsko računovodsko storitev. V svoj strokovni kolektiv pa vabijo dodatno okrepitev na poziciji: Samostojni računovodja
Moje Delo
Obalno-kraška regija
Nedelja, 10. December. 2023

Komercialist prodaje

Vaše naloge bodo: načrtovanje prodajnih aktivnosti, iskanje novih kupcev in skrb za obstoječe kupce, samostojno dogovarjanje in izvajanje sestankov in telefonskih klicev s strankami ... Nudimo zaposlitev za nedoločen čas.
Moje Delo
Obalno-kraška regija
Nedelja, 10. December. 2023

Varnostnik z orožjem m/ž za področje intervencije (Koper)

V motiviran kolektiv vabimo sodelavce, ki cenijo varnost in si želijo izkušenega delodajalca. Aktiva varovanje d.d. je družba, ki spodbuja kakovost, zadovoljstvo zaposlenih in naročnikov ter venomer nudi možnost napredka. Smo podjetje, ki se lahko pohvali z zaupanjem največjih!
Moje Delo
Obalno-kraška regija
Ponedeljek, 11. December. 2023

Referent za področje Vzdrževanja (m/ž)

Na področju »Vzdrževanja«, na lokaciji Koper iščemo novega sodelavca/sodelavko na delovnem mestu »Referent«
Moje Delo