Logo MojaObčina.si

Koper

DANES
12°C
2°C
JUTRI
10°C
3°C
Xtreme Lashes ARLEN d.o.o., PE Ljubljana
Deli
Zdravje in lepota, Kozmetični izdelki, Nega telesa

Xtreme Lashes ARLEN d.o.o., PE Ljubljana

Odprto

Danes 10.00‒18.00*
Ponedeljek 10.00‒18.00*
Torek 10.00‒18.00*
Sreda 10.00‒18.00*
Četrtek 10.00‒18.00*
Petek 10.00‒18.00*
* Po predhodnem naročilu

Predstavitev

Xtreme Lashes, katerega ekskluzivni zastopnik za Slovenijo je podjetje Arlen d.o.o., je vodilni svetovni izdelovalec podaljšanih trepalnic, katerega svetovni tržni delež presega 50-odstotkov.

Xtreme Lashes® je revolucionaren produkt, s katerim si boste na popolnoma varen in neboleč način zagotovili daljše, gostejše in privlačnejše trepalnice naravnega videza.

Sintetične trepalnice se ročno nanesejo na posamezno obstoječo trepalnico, s čimer se ustvari popoln, naravni videz,  ki poudari vašo edinstvenost. Na voljo je več kot 600 vrst trepalnic 13 različnih dolžin, 3 debelin, 25 barv in 4 stopenj ukrivljenosti. Po želji se lahko dodajo tudi Swarowski kristalčki. Zaradi izbrane formule, kakovosti in načina pritrjevanja so trepalnice Xtreme Lashes® zelo obstojne, zato vas ne bodo ovirale niti pri športnih in drugih aktivnostih.

V našem Ateljeju trepalnic vam nudimo profesionalno podaljševanje trepalnic po tehnologiji in metodologiji Xtreme Lashes. Pri Xtreme Lashes in našem delu je osrednji poudarek na visoki kvaliteti, popolni varnosti in zadovoljstvu strank.

Naši specializirani in vrhunsko usposobljeni stilisti so zagotovilo, da boste pri nas dobili najboljšo storitev. Poskrbeli bomo, da bo podaljševanje trepalnic prijetno doživetje.

Poleg tega Xtreme Lashes nudi tudi široko paleto izdelkov za nego obraza in dekorativno kozmetiko. Pri kakovosti Xtreme Lashes ne pristaja na kompromise, nenehno išče nove rešitve in ustvarja nove izdelke. Stranke v več kot 25. državah prisegajo na Xtreme Lashes, saj se zavedajo, da je dovolj dobro le najboljše.

Xtreme Lashes ARLEN d.o.o., PE Ljubljana Xtreme Lashes ARLEN d.o.o., PE Ljubljana Xtreme Lashes ARLEN d.o.o., PE Ljubljana Xtreme Lashes ARLEN d.o.o., PE Ljubljana Xtreme Lashes ARLEN d.o.o., PE Ljubljana Xtreme Lashes ARLEN d.o.o., PE Ljubljana Xtreme Lashes ARLEN d.o.o., PE Ljubljana