Logo MojaObčina.si

Komenda

DANES
11°C
6°C
JUTRI
11°C
3°C

zaposlitev

Osrednjeslovenska regija
Nedelja, 08. Marec. 2020

Razvijalec programske opreme IT (m/ž)

Prva osebna zavarovalnica d.d.

Menjamo našo podporo za TVOJO zavzetost

V PRVI smo mnenja, da so zadovoljni in zavzeti zaposleni ključ do uspešnosti in dolgoročne rasti podjetja, zaradi česar si prizadevamo zagotavljati spodbudno delovno okolje. V svoje vrste izbiramo le najboljše, ki jim nudimo stimulativne delovne pogoje.

  • Strokovna, visoko usposobljena in mlada ekipa sodelavcev, ob kateri se boste lahko učili veščin velikanov, obenem pa se boste imeli možnost lotiti stvari s svojega zornega kota.
  • Nove, trendovsko opremljene poslovne prostore, polne kotičkov za druženje ter sprostitev ob svežem sadju ali kavici.
  • Plačevanje prostovoljnega pokojninska zavarovanja z vkl
Moja Zaposlitev
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 20. Februar. 2020

Programer .NET razvijalec

V podjetju Globus Marine International d.o.o. se ukvarjamo z razvojem poslovnih informacijskih sistemov za lizing in financiranje in smo vodilni na področju podpore lizingu v regiji. V našo ekipo vabimo zagnanega razvijalca, ki nam bo pomagal na poti do novih uspehov.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Sreda, 26. Februar. 2020

Sodelavec za tehnično podporo v marketingu

V podjetju E-MEDIA d.o.o iščemo novega sodelavca za delovno mesto v tehnični podpori. Ukvarjamo se s trženjem velikih zunanjih oglasnih površin po Sloveniji. V svojo ekipo vabimo sodelavca, ki bi s svojo zagnanostjo in izkušnjami okrepil ekipo in prispeval k uspešnosti podjetja.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Sreda, 26. Februar. 2020

Skrbnik informacijske podpore poslovanja

Pričakujemo: najmanj VI. stopnjo izobrazbe računalniške, informacijske in druge ustrezne smeri, osnovo poznavanje podatkovnih baz MS SQL – SQL poizvedbe (analize podatkov), osnovno poznavanje omrežij, dobre komunikacijske in pisne sposobnosti, natančnost, odzivnost, odgovornost do dela in doseganja ciljev.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Nedelja, 01. Marec. 2020

Aplikacijski svetovalec za implementacijo obračuna plač in upravljanja kadrovske evidence

S&T je eden vodilnih ponudnikov celovitih rešitev informacijskih tehnologij na slovenskem trgu. Svojim strankam nudimo zanesljive, fleksibilne, lažje dostopne in varne rešitve, s čimer jim omogočamo, da uporabljajo inovativne in prilagojene IT rešitve, ki pozitivno vplivajo na učinkovitost njihovega poslovanja ter posledično na njihove poslovne rezultate.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 02. Marec. 2020

Tehnični skrbnik strank

Si želiš biti aktiven pri tehnični podpori strankam, uživaš pri reševanju incidentov in uvajanju sprememb v delovanju programskih rešitev? Se želiš nadgrajevati z razvojnimi nalogami in delu na projektih? Pridruži se mladi inovativni ekipi kot Tehnični skrbnik strank in postani del naše odlične ekipe.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Sobota, 07. Marec. 2020

Senior QA inženir (m/ž)

Adecco H.R. d.o.o., vodilno mednarodno podjetje na področju upravljanja s človeškimi viri, za svojega naročnika išče novega sodelavca/ko.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Nedelja, 08. Marec. 2020

SAP Razvijalec / programer / svetovalec

Če ste pripravljeni sprejeti izziv in vas odlikujejo odgovoren pristop do dela, zanesljivost, proaktivnost, agilnost in inovativnost, vas vabimo, da se pridružite naši skupini SAP strokovnjakov.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Nedelja, 08. Marec. 2020

Poslovni analitik v produktnem timu za razvoj novih storitev (m/ž)

Delo obsega: koordinacijo, usklajevanje in komunikacijo znotraj podjetja in z zunanjimi partnerji/dobavitelji/naročniki, tako v domačem kot mednarodnem okolju, spremljanje globalnih trendov in tehnoloških novosti...
Moje Delo