Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

USPEŠEN ZAKLJUČEK SEMESTRA IN VABILO K VPISU

Vse od septembra, ko smo se karateisti in karateistke znova srečali v telovadnici, smo z novim zagonom izboljševali karate tehnike ter spoznali tudi marsikatero novo. V soboto, 28. januarja 2017, pa je prišel čas, da svoje spretnosti in znanje pokažemo na izpitih za višji pas.

Otroci  iz karate klubov Center Kamnik, Cerklje in Komenda so se s svojimi navijači zbrali v telovadnici OŠ Toma Brejca, Kamnik, kjer so po začetnem ogrevanju led prebili naši najmlajši. Odločen prikaz karate tehnik so spremili z močnimi kijaji, zato ni čudno, da so pridobili popolno pozornost občinstva. Nadaljevali so otroci od nižjih pa do višjih pasov, ki so pogumno stopali pred izpitno komisijo. Nove pasove so si prislužili tudi člani KK Komenda:

Neli Šuštar je opravila kar dva bela pasova, 8. in 7. kyu. Rumen pas, 5. kyu, sta uspešno pridobila Samo Komatar in Jurij Matija Lisec. Korak naprej sta naredila Lara Zupančič in Oskar Bunčič, ki sta položila prvi vmesni rumeni pas, 5. kyu Ichihan. Kaja Zupančič pa je z opravljenim izpitom za 3. kyu postala ponosna nosilka zelenega pasu.

Čestitamo vsem otrokom, ki so iz izpitov odšli z višjim pasom, prav tako pa tudi vsem tistim, ki tokrat še niso uspeli izpolniti prav vseh izpitnih zahtev, saj verjamemo, da vam bo naslednjič uspelo. Prvim in drugim želimo, da vam tudi na nadaljnji karatejski poti ne primanjkuje truda in poguma!

Ker pa nikoli ni prepozno za nov začetek, z novim semestrom v svoje vrste vabimo vse, ki vas zanima veščina karateja in bi se radi v njej tudi preizkusili. Predšolski otroci se nam lahko pridružijo v Mali šoli karateja, ki poteka na OŠ Komenda – Moste vsak četrtek, od 17:00 do 17:45, osnovnošolci pa nas lahko obiščejo na isti lokaciji ob torkih ali četrtkih od 17:00 do 18:00, kjer bodo ob treniranju z vrstniki spoznali številne karate tehnike.

Prijazno vabljeni!

Saša Voler

Povezave

www.sankukai.org

Oglejte si tudi