Logo MojaObčina.si

Kobarid

JUTRI
8°C
6°C
SOB.
5°C
0°C
Deli
4172

Kamp Nadiža in Kamp Koren v družbi najboljših

Kamping portal Avtokampi.si vsako leto organizira izbor Naj kamp Adria, v katerem kampisti glasujejo za najboljše kampe v Sloveniji in na Hrvaškem. Podelitev nagrad je potekala v okviru 11. Hrvaškega kamping kongresa v Šibeniku, ki se ga je udeležilo več kot 300 predstavnikov kampov in strokovne turistične javnosti iz celotne Evrope, na ogled pa so bile tudi mobilne hišice in glamping šotori.

 

Kamping sezona 2017 je bila zopet  rekordna, ko smo v slovenskih kampih zabeležili za 25% več nočitev, v hrvaških pa je porast gostov za 8,7%. Da smo Slovenci narod kampistov dokazuje podatek, da samo v domačih in hrvaških kampih letno ustvarimo 3,3 milijona nočitev. Kampiranje je vse bolj priljubljeno, saj si turisti želijo preživeti dopust v naravnem okolju. Rekordni rezultati so tudi posledica vlaganja v razvoj kampov, saj si današnji kampist želi urejeno parcelo, moderne sanitarije in bogatejšo dodatno ponudbo aktivnosti. Kampiranje je zelo priljubljeno predvsem pri družinah, saj kampi otrokom nudijo veliko zabave v naravi in


V kategoriji večjih slovenskih kampov je glavno nagrado osvojil kamp Terme Čatež, ki je letos uredil nov del kampa z mobilnimi hišicami, v planu pa je ureditev nove recepcije in dodatnih kamping parcel. Na drugo mesto se je uvrstil odličen kamp Nadiža pri Kobaridu, ki s ponudbo navdušuje predvsem družine, na tretje mesto pa kamp Adria iz Ankarana. 

Med manjšimi kampi so največje število glasov prejeli kampi ob rekah. Prvo mesto je osvojil kamp Kolpa iz Vinice, kjer gostje pohvalijo urejenost, mir in družinsko vzdušje. Na drugem mestu je kamp Koren iz Kobarida, ki je edini kamp z nazivom eco camping pri nas, na tretjem pa kamp Podzemelj pri Metliki, ki gostom nudi tudi najem tradicionalnih glamping hišic in pustolovski park.

Čestike vsem nagrajencem, še posebej Kampu Koren in Kampu Nadiža!

Več si lahko preberete na povezavi:
http://www.avtokampi.si/novica/1/2022/Znani-so-najboljsi-slovenski-in-hrvaski-kampi-za-leto-2017

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij