Logo MojaObčina.si

Kobarid

DANES
7°C
0°C
JUTRI
7°C
-2°C
Deli
4172

Župan je sprejel letošnjega državnega prvaka v disciplini BMX Race

Župan Robert Kavčič je v prednovoletnem prazničnem času sprejel občana Kevina Berginca, ki je letos avgusta osvojil naslov državnega prvaka v disciplini BMX Race v najbolj konkurenčni in najbolj prestižni starostni kategoriji nad 17 let. 

Kevin, ki kolesari praktično že vse življenje, prihaja iz Idrskega pri Kobaridu. Študira v Ljubljani, kjer tudi trenira. Je član UTT (Unior Tools Team), kjer kot  sam pravi, ima izjemno podporo. Pohvalil je odlično ekipo, ki poskrbi za vse, da lahko resno trenira in dosega najboljše rezultate. To mu tudi uspeva, saj je letos avgusta osvojil naslov državnega prvaka v disciplini BMX Race.
Ob tem velikem dosežku mu je župan osebno čestital in z njim poklepetal o študiju, usklajevanju študijskih in športnih obveznostih, treningih, tekmah, ... Dotaknila sta se tudi pogojev za treniranje v občini in se pogovorila o možnostih sodelovanja ter pomoči s strani lokalne skupnosti. Župan mu je zaželel uspešno športno pot tudi v prihodnje in pohvalil njegovo zagnanost ter optimizem in poudaril, da je lahko vzor marsikateremu mlademu športniku iz naše občine, saj je s svojim delom in voljo dokazal, da so lahko uspešni tudi mladi doma iz oddaljenih krajev kot je Kobarid. 


Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij