Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
13°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

Župan se je srečal z diplomanti občine Kobarid

Skladno s Pravilnikom o dodelitvi denarnih nagrad diplomantom, magistrom in doktorjem v Občini Kobarid in sprejetim Proračunom Občine Kobarid za leto 2016, Občina Kobarid nagradi vsakega diplomanta, magistra in doktorja, ki odda vlogo z diplomsko nalogo in se odzove povabilu na srečanje, kjer svojo nalogo tudi predstavi. Predstavitev naloge je podlaga za dodelitev enkratne denarne nagrade.
V petek, 28. oktobra 2016, se je okviru praznovanja občinskega praznika, župan Robert Kavčič srečal z diplomanti občine Kobarid. Povabilu, objavljenemu na spletni strani občine Kobarid, se je odzvalo največ diplomantov do sedaj.

 

Župan je v družbi podžupana prisluhnil predstavitvam vseh udeležencev srečanja in v sproščenem vzdušju z njimi poklepetal o načrtih, ki jih imajo za prihodnje. Čestital jim je za dosežen uspeh in jim zaželel veliko uspeha na nadaljnji poti življenja.

 

Diplomantke in diplomanti Občine Kobarid, ki ste diplomirali v letošnjem letu in še niste oddali vloge za pridobitev enkratne denarne nagrade, naprošamo, da le-to vložite v roku 3 mesecev od izdaje javne listine o diplomiranju ter si s tem pridobite pravico do denarne nagrade in možnosti uporabe vašega dela v Knjižnici Kobarid tudi za širšo javnost. Naslednje srečanje bo predvidoma spomladi.

Oglejte si tudi