Logo MojaObčina.si

Kobarid

DANES
10°C
0°C
JUTRI
8°C
3°C
Deli
4172

Ana Roš je najboljša kuharska mojstrica na svetu

Ana Roš je postala najboljša kuharska mojstrica na svetu po izboru akademije 50 najboljših restavracij na svetu.

Naziv najboljše kuharske mojstrice na svetu - The World's Best Female Chef 2017 -  ji je dodelila revija Restaurant, ki ga vsako leto podeli v sklopu svoje razglasitve najboljših restavracij sveta (The World's 50 Best). Po mnenju nekaterih si Hiša Franko iz Starega sela pri Kobaridu lahko obeta tudi uvrstitev med 100 najboljših restavracij, kamor se je do sedaj, od slovenskih predstavnikov uspelo uvrstitvi zgolj restavraciji JB v Ljubljani. 

Novice, ki je včeraj preplavila svet, se je razveselil tudi kobariški župan Robert Kavčič, ki je Ani Roš že čestital in se že veseli ponovnega srečanja z njo. 

Izjemni uspehi kuharske mojstrice Ane Roš postavljajo Kobarid, dolino Soče in Slovenijo med najboljše gastronomske destinacije na svetu!  Ani Roš in Hiši Franko, kamor se, kot pravi sama Ana, najraje vrača, iskreno čestitamo in želimo veliko uspehov ter ustvarjalne energije tudi v prihodnje.

Več o nagradi si preberete na portalu The World's 50 best Restaurants. Prve odzive Ane Roš, njenih staršev, prijateljev in kobariškega župana pa si oglejte v videu.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij