Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
5°C
JUTRI
16°C
0°C
Oceni objavo

Dan za spremembe - 28. marec 2015

Menite, da naša družba ni namenjena v pravo smer? Se vam zdi, da se vedno bolj poudarja individualizem in sebičnost, medtem ko je solidarnosti vedno manj? Bi radi kaj spremenili, pa ne veste kako? Za vas imamo pravo rešitev – DAN ZA SPREMEMBE!
Vseslovenski akciji Dan za spremembe sta se priključili tudi dve akciji iz Kobariškega:

 

- čistilna akcija Očistimo Kobariško 2015, ki bo potekala v soboto, 28. marca 2015. Kordiinator akcije je redar Janko Volarič. Več o čistilni akciji si preberite na spodnji povezavi: http://www.mojaobcina.si/kobarid/novice/obvestila/drustva/ocistimo-kobarisko--2015.html

 

- medgeneracijska akcija OŠ Kobarid, v okviru katere bodo učenci OŠ Kobarid s svojim prostovoljnim delom (pomočjo, druženjem)  pomagali starejšim prebivalcem njihovega domačega kraja. Akcija bo trajala od 11. do 29. marca 2015. 

 

Več o vseslovenski akciji Dan za spremembe si lahko preberete na spletni strani:

http://www.prostovoljstvo.org/aktivnosti/dan-za-spremembe

 

Vsi ustvarjalci, obiskovalci in spremljevalci prostovoljskih akcij ob Dnevu za spremembe, ki bo 28. marca 2015 potekal v številnih krajih po Sloveniji, vabljeni, da na fotografije ujamete dogajanje s posamičnega dogodka in sodelujete na fotografskem natečaju Dan za spremembe.

Več o natečaju: http://www.prostovoljstvo.org/aktivnosti/dan-za-spremembe/fotografski-natecaj

 

Vabljeni k sodelovanju!

 

 

 

 

Oglejte si tudi