Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
5°C
Oceni objavo

Razpis za sofinanciranje redne dejavnosti kulturnih društev na območju občine Kobarid

Obveščamo vas, da je odprt Javni razpis za sofinanciranje redne dejavnosti kulturnih društev na območju občine Kobarid. Razpis se zaključi 26. 5. 2018.

Razpis in obrazci za prijavo so dostopni tudi na spletni strani Občine Kobarid (www.kobarid.si/za občana/javni razpis in naročila/negospodarstvo) oziroma jih skupaj z Merili za ocenjevanje najdete na spletni strani JSKD-ja. 
Razpisno dokumentacijo lahko osebno dvignete tudi na sedežu Območne izpostave JSKD Tolmin, Trg m. Tita 8, 5220 Tolmin.


V nadaljevanju posredujemo še nekaj informacij JSKD OI Tolmin za lažjo pripravo prijave:

• Pri PRIJAVI v obrazcu B (predstavitev društva) se osredotočite na delo v preteklem letu (2017), obvezno dodajte tudi priloge, ki se nanašajo na te dogodke (koncertni listi …),
Društvo oz. skupino predstavite kot bi jo predstavili nekomu, ki vas ne pozna!

• V obrazcu D (1, 2, ...) vpišete PLAN dela za celo tekoče leto (2018). Glede na to, da je del leta že za nami, ste nekatere dogodke že izvedli, vendar jih v tem obrazcu vseeno vpišete.
Prilog zanje v prijavi ne oddajate (tudi če so dogodki že bili izvedeni).
Plan naj prav tako obsega program, ki je po kvaliteti in obsegu vreden sofinanciranja.

• V POROČILU, ki ga bo potrebno oddati kasneje boste vpisali vse, kar ste dejansko izvedli. Če se podatki ujemajo s planom, je to samo dobro in pomeni, da ste izvedli vse zastavljene cilje. Podatke enostavno kopirate iz plana v poročilo. Priloge (programski listi …) so tu zopet obvezne. Informacija o tem, kdaj bo potrebno oddati poročilo (predvidoma do konca septembra, oktobra, novembra), bo dodana ob vračilu podpisane pogodbe.


Za več informacij pokličite Silvo Seljak, vodjo JSKD OI Tolmin na telefonsko številko: 05 380 11 70.

 

 

Oglejte si tudi