Logo MojaObčina.si

Kobarid

JUTRI
12°C
7°C
SRE.
15°C
4°C
Deli

Javni razpis za dodelitev kreditov s subvencionirano obrestno mero za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v občini Kobarid v letu 2018

Občina Kobarid je na spletni strani, www.kobarid.si, objavila Javni razpis za dodelitev kreditov s subvencionirano obrestno mero za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v občini Kobarid v letu 2018.

Predmet javnega razpisa so sredstva Abanke d.d. in proračunska sredstva Občine Kobarid, namenjena dodeljevanju dolgoročnih kreditov za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v občini Kobarid, za katere bo Občina Kobarid v letu 2018 subvencionirala obrestno mero.

Izpolnjene in podpisane prijavne obrazce skupaj z zahtevanimi prilogami morajo vlagatelji poslati s priporočeno pošto ali oddati osebno na naslov: Občina Kobarid, Trg svobode 2, 5222 Kobarid.

Vloge morajo biti oddane v zaprti ovojnici z oznako "NE ODPIRAJ, PRIJAVA NA JAVNI RAZPIS - Subvencioniranje obrestne mere 2018" in opremljene z naslovom pošiljatelja.
Vloge morajo biti, ne glede na način vložitve, na Občino Kobarid predložene v razpisnem roku, ki začne teči z dnem objave javnega razpisa na spletni strani Občine Kobarid, in je odprt do porabe razpoložljivih proračunskih sredstev, namenjenih subvenciji obrestne mere v letu 2018, oziroma do zadnjega roka za oddajo vloge, tj. do vključno petka, 2. 11. 2018.

Razpisna dokumentacija obsega prijavno vlogo in obrazce (od 1 do 6), ki jih najdete na www.kobarid.si/za občana/javni razpisi in naročila/gospodarstvo 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi