Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
0°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Po starih poteh mini golfa

Zaradi dobrega sodelovanja s podjetjem Talum d.d. in Občino Kidričevo smo prišli do novega skupnega projekta oživitev starega mini golfa v Kidričevem. 

Z malo sredstev in veliko dobre volje ter pozitivne energije smo se v soboto, 18. julija 2015, na starem igrišču za mini golf v Kidričevem – pri zapuščenem kopališču zbrali člani skupine Sosednji prijatelji Kidričevo skupaj s podžupanjo gdč. Anjo Rajher, da bi uredili ter na neki način prenovili steze mini golfa, za katere si želimo, da ponovno dobijo svojo žal že pozabljeno vlogo zbliževanja in zabavanja tako mladih kot starejših občanov. Zbrali smo se ob 16. uri ter kljub vročini takoj poprijeli za lopate in motike. Očistili smo mah s stez in izkopali ploščice, pometli … Delali smo približno do 20. ure. Nato smo odšli v bližnjo picerijo Atila, ki nam je podarila dobre pice, za katere se izredno zahvaljujemo. 
Akcija Oživimo mini golf se je še nadaljevala s 3. Poletnimi dejavnimi dnevi za otroke, mlade in starše, v avgustu 2015. Izredno se zahvaljujemo vsem, ki nam, mladim, stojijo ob strani, nas spodbujajo in nam finančno pomagajo. Mladi se zavedamo in smo ponosni, da lahko v času počitnic prostovoljno naredimo nekaj koristnega za svoj kraj.


Andreja Pevec Podgornik

Oglejte si tudi