Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
NED.
23°C
9°C
Oceni objavo

Ostanite zdravi

Članice DPD Svoboda Kidričevo smo se pridružile vseslovenski akciji obdarovanja oskrbovancev domov za starejše z voščilom. Na povabilo predsednice društva, Majde Klemenčič Vodušek, smo se odzvale v velikem številu. Imele smo nekaj problemov, saj nismo mogle nabaviti materiala za izdelavo voščilnic, zato je še bolj prišla do izraza naša kreativnost. Pobrskale smo po svojih domovih in neverjetno, kaj vse smo znale uporabiti.
Vsaka izmed nas je izdelala svoje voščilnice, v katere je svoje občutenje in želje v tem težkem času tudi ročno in berljivo zapisala. Zbrale smo več kot 80 voščilnic, ki smo jih v petek, 5. decembra 2020, predale vodji Doma upokojencev Ptuj – enote Park Kidričevo, gospe Simoni. Kljub vnaprejšnjemu dogovoru je bila zelo presenečena in hkrati hvaležna, da smo se spomnile na njihove varovance. Pri tem smo se z malo večjo voščilnico zahvalile tudi zaposlenim. Vanjo smo zapisale zahvalo za vso skrb in empatičen odnos do oskrbovancev. POKLON VSEM ZAPOSLENIM IN VELIKA HVALA!

 

Zapisale smo tudi željo ob novem letu.

 

Naj se leto 2021 začne z ljubeznijo, s soncem v srcu, z nasmehom ...

Prisluhnite glasbi iz srca, za katero ve razvajanje, razumevanje, občutek, 

ki je vaša dragocenost, tista, ki je dana samo vam.

 

Ob tem prazničnem času smo s svojo voščilnico in željami želele povedati vsem v Domu Park Kidričevo, da niso sami, da velikokrat mislimo nanje, jih čutimo in jim pošiljamo pozitivne misli.

 

Olga Serdinšek, 

Marija Pišek,

Bosiljka Matjašič – Biba,

Elka Planinšek,

Vika Todorovič,

Ivanka Srpčič,

Vladka Novak,

Irena Ivančič,  

Ivanka Gorše,

Irena Tušek,

Majda Klemenčič Vodušek.

 

Hvala in topel objem vsem članicam DPD Svoboda Kidričevo.

 

DPD Svoboda Kidričevo

 

 

Oglejte si tudi