Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Zahvala

V dopoldanskem času 24. 1. 2024 se je zgodil naši družini nepredstavljiv dogodek, ki si ga nismo nikoli niti v najhujših sanjah predstavljali in ga ne bomo nikoli pozabili. Zagorelo je v naši hiši.

Ko tvoj dom zajame ogenj iz nepojasnjenih razlogov, ostaneš brez tal pod nogami in vse v življenju se obrne na glavo. Naenkrat si nemočen, v krču in brez vsega. Lahko le nemočno gledaš, kako ogenj uničuje tvoj lasten trud, delo, tvoje sanje. Smo družina, ki nam pomoč in solidarnost do drugih ni neznanka, da pa bi kdaj ostali brez doma zaradi ognja, tega pa si nihče v naši družini ni nikoli zamislil.

Prišli pa ste vi, člani PGD Šikole, PGD Jablane, PGD Lovrenc na Dravskem polju, PGD Starošince, PGD Talum Kidričevo, PGD Pragersko, kot angeli iz nebes, močni kot skala, trdni kot kamen, vešči, iznajdljivi, organizirani in požrtvovalni brez meja. Z vsem svojim znanjem in veščinami gašenja ste se postavili po robu neusmiljenemu ognju, gasili in reševali ste, kar se je rešiti sploh dalo.

Naša srca so strta, naš um je v šoku in žalosti, trenutno našo hišo čaka velika obnova. Čeprav je zaradi požara nastala velika gmotna škoda, se zavedamo, da ste nam jo vi, spoštovani gasilci, z vašimi požrtvovalnim rokami, odprtim srcem in bistrim umom rešili, da ni pogorela v celoti.
Sporočamo vam, da smo na vas, vašo požrtvovalnost in pošteno delo nadvse ponosni in se vam v tem pismu še enkrat iskreno iz srca zahvaljujemo, da ste nam v trenutku naše nemoči priskočili na pomoč. Brez vas bi lahko preprosto gledali, kako naš dom izginja pod ognjenimi plameni.

A je ostal – zaradi vas, spoštovani gasilci! Zato se vam še enkrat iz srca zahvaljujemo za hitro in učinkovito pomoč, ko je zagorel naš ljubi dom.

G. Jože Fingust – Mesarija FinGušt, sorodniki, sosedje, Avtoservis Kaučič Andrej Kaučič, s. p., Dom Dr. Jožeta Potrča Poljčane, podjetje Talen, d. o. o., Občina Kidričevo, Raay Music – vsem tem dobrim ljudem, ki ste nam in nam še stojite ob strani, nas razumete, podpirate in pomagate, pa sporočamo, da brez vaše srčnosti, toplih in spodbudnih besed ter vztrajne pomoči ne bi zmogli sami.

ŠE ENKRAT ISKRENA HVALA!

Družina Peršuh

Oglejte si tudi