Logo MojaObčina.si

Kidričevo

DANES
2°C
0°C
JUTRI
2°C
-7°C

Ustvarimo skupaj bodočnost kidričevskega turizma. Vsaka ideja in namig štejeta.

2862

VABILO na strokovno srečanje z delavnicami:


Vabimo vas na prvo od treh srečanj, na katerem bomo z vašo pomočjo zgradili takšen turizem kot si ga želimo. S pomočjo dr. Andreja Pompeta in Mateje Gruden, dveh strokovnjakov, ki sta se že večkrat dokazala kot odlična moderatorja in usmerjevalca turističnih delavcev in njihovih prizadevanj, bomo v delavnicah sooblikovali vse tiste točke ter reševali vse tiste dileme, ki bodo zavihtele Kidričevo med tiste turistične destinacije, ki uspejo privabljati goste, ki bodo destinaciji dajali pečat zaželenosti.

Srečanje bo v sredo, 27. septembra 2017 od 9.00 do 13.00

v Dvorcu Sternthal

Program prvega srečanja: Stebri razvoja turizma in vizija

 

09.00 – 10.15    Vizija prihodnjega razvoja – osnova ustvarjanja privlačne in edinstvene turistične destinacije.

Trendi v turizmu na različnih področjih turistične ponudbe in povpraševanja: narava, aktivne počitnice, gastronomija ...

10.15 – 10.30    Odmor

10.30 – 11.15    DELAVNICA 1:          evidentiranje dejanskih in potencialnih ponudbenih možnosti destinacije. Kaj je tisto, kar lahko destinacija Kidričevo danes in v prihodnosti obljublja turistom?

11.15 – 12.00    DELAVNICA 2: profiliranje produktov glede danosti in možnosti v Občini Kidričevo. Kaj lahko posamezna področja ponudijo kidričevskem turizmu? Kaj bi s posameznega področja ponudili turistu, da bi izbral destinacijo Kidričevo?

12.00 – 12.15    Odmor

12.15 – 13.00    DELAVNICA 3: Oblikovanje ključnih stebrov razvoja turizma v Občini Kidričevo, ki obenem opredeljuje tudi vizijo razvoja destinacije.

13.00 – 13.10    Zaključek

 

 

Anton Leskovar,

župan Občine Kidričevo

O predavateljih:

Dr. Andrej Pompe ima skoraj tridesetletne izkušnje v trženju turizma. Kot projektni in kreativni vodja ter soustvarjalec je deloval na projektih kot so: Lipov list, I FEEL SLOVENIA, Znamka Bled, povezovanje ponudbe in kreiranje produktov za turizem Kamnik ... Je zelo priljubljen predavatelj v podjetjih, na fakulteti in kongresih ter neumoren motivator, coach, moderator, svetovalec ter pisec člankov in knjig. V prostem času ustvarja glasbo in kolesari vsepovsod.

Mateja Gruden ima skorajda dvajsetletne izkušnje v turističnem, novinarstvu. Avtorica na desetine reportaž, intervjujev, komentarjev in drugih člankov s področja slovenskega in mednarodnega turizma za časnika Delo in Nedelo. Nosilka akcije Nedelova sončnica – Inovativnost v turizmu (2012): predstavitev in spodbujanje inovativne ponudbe v slovenskem turizmu. Aktualna glavna urednica revije Lipov List. Predavateljica predmeta Turizem pustolovščin in doživetij na Visoki šoli na trajnostni turizem v Ljubljani. Urednica in pišoča v slovenski turistični reviji Lipov list. 

 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!