Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
14°C
JUTRI
22°C
13°C
Oceni objavo

TU SEM JAZ, TU SI TI, PRIDI, NAJ TE NE SKRBI … pojemo mi vsi

Z veselo pesmijo smo v četrtek, 1. junija 2023, pregnali temne oblake iz Deskel in se družili ob nastopu vseh otrok v vrtcu. Po prepevanju, plesanju, recitiranju in dramatizaciji smo se ustavili pred vrtcem še za klepet in manjšo pogostitev.

Prireditev je bila namenjena tudi kot zahvala staršem naših otrok za uspešno sodelovanje.

Začeli smo s pesmijo Lepši svet, nadaljevali s prepevanjem, da se imamo v vrtcu lepo, otroci iz skupine Pikapolonice so odplesali z avtom, Polžki so odskakljali z zeleno žabico, Gosenice pa niso več majhne in »rom, pom, pom ...« seveda ne grejo še domov. Zborček se je predstavil s poskočno frnikolo in otroci so zaplesali ob pesmici Srečo ujemi. Skupina Metulji nam je zastavila uganko in se odpeljala z avtobusom na počitniški odklop. Najstarejši otroci iz skupine Čebele so zapeli o čebeli in kolesu, zaplesali ob skladbi Izak, Jakob, Abraham in nam dramatizirali Sedem medvedov. Mini maturantje so po deklamaciji o šoli odvrgli še svoje rumene čepice.

Septembra spet vam kličemo dober dan, 
do takrat pa naj bo vesel vsak poletni dan!

Zahvaljujem se vsem, ki so pomagali, da je bila zaključna prireditev izpeljana tako, kot je treba. Posebna zahvala gre vzgojiteljicam, ki so z otroki pripravile toliko odličnih točk, vzgojiteljici Lei, ki je obogatila program z rimami, in učiteljici Katarini Kovačič, ki je našim pesmim dodala spremljavo.

Zdaj pa veselo na počitnice!

Neža Rutar, Vrtec Deskle

Oglejte si tudi