Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

Kolesarski izpit

V petem razredu se pripravljamo na kolesarski izpit.
V petem razredu se pripravljamo na kolesarski izpit. Najprej smo  pet mesecev spoznavali prometne znake in predpise. Vadili smo s pomočjo računalniških programov. Nato smo opravili teoretični del izpita.                       

Matic Žbogar

 

V šolo smo pripeljali kolesa, ki so morala biti opremljena za varno vožnjo. Najprej smo se vozili pri šoli, kjer smo opravljali spretnostno vožnjo s kolesom. Učiteljica je vsakega učenca preverila, kako je spreten pri vožnji z eno roko.

Dajana Barudžija

 

Pričeli smo voziti po cesti, in sicer po Gradnikovi ulici čez tržnico in nazaj. Bilo me je zelo strah. Nič več nisem vedela, a mi je učiteljica, ki je kolesarila z nami, vse razložila. Sedaj se ne bojim več. Zelo mi je všeč, ko se vozim s kolesom.

Gaja Čuferli Miloševič

 

Ko smo vozili po cesti, sem se najprej bala, da me ne povozi kakšen avto. Sedaj že dobro vozim in se več ne bojim. Občutki so zelo lepi.

Taja Cencič

 

Mene je bilo zelo strah pri zavijanju na levo, da ne bi pripeljal kakšen avto, ker potem ne bi vedel, kaj narediti. Vozil sem z učiteljico, ki me je vodila. Sedaj se že bolje počutim pri vožnji.

Žiga Levpušček

Oglejte si tudi