Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
18°C
8°C
Oceni objavo

Turnir v pikadu

Društvo upokojencev Kanal je 03.11.2018, organiziralo 10. jubilejni turnir v pikadu za DU iz PZDU Severna Primorska, ki se ga je udeležilo 21 ekip v moški in ženski konkurenci.

Vrstni red pri ženskah: 1. DU Solkan, 2.DU Kanal 1 in 3. DU Ajdovščina. Najboljša posameznica RIJAVEC Magda iz DU Ajdovščina, pri moških pa: 1. DU Deskle- Anhovo, 2. DU Kanal 1 in 3. DU Idrija.

Najboljši posameznik BOLTAR Aleksander iz DU Deskle- Anhovo. V skupnem seštevku pa je zmagala ekipa DU Kanal. V 10- letni zgodovini organiziranja turnirja, je za ekipo tekmovalo 15 moških in prav toliko žensk, dva žal že pokojna. Omenjenima, kakor tudi ostalim pokojnim iz drugih društev, ki so v preteklosti sodelovali na našem turnirju, smo se ob otvoritvi tekmovanja poklonili z 1- minutnim molkom. Na prireditev smo povabili tudi vse naše bivše tekmovalce in nekateri so se tudi odzvali in upam, da so z nami podoživljali lepe trenutke iz preteklosti. Trenutno je v društvu aktivnih 9 moških in 10 žensk igralcev pikada. Kot se za jubilejni turnir spodobi, smo se na koncu tudi malo poveselili.


Vsem, ki ste nam pomagali pri izvedbi turnirja, se najlepše zahvaljujemo.

 

Besedilo: Franc Komac

Oglejte si tudi