Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
10°C
JUTRI
23°C
10°C
Oceni objavo

Razpisana priznanja naše občine za leto 2012: rok za oddajo predlogov 2. marec

Predloge za podelitev nagrad in priznanj lahko predložijo občani, podjetja, zavodi, organizacije in skupnosti, politične stranke ter društva z območja naše občine. Dostavite jih lahko osebno ali pošljete priporočeno po pošti v zaprti kuverti na občinsko upravo do 2. marca 2012.

Naša občina vsako leto ob občinskem prazniku podeli največ tri nagrade (dve posameznikom, ena kolektivu) in največ pet priznanj (tri posameznikom in dve kolektivu) za najvidnejše dosežke svojih občanov in občank.


Nagrada Občine Kanal ob Soči je najvišje priznanje v občini in se podeljuje občanom za njihove izjemne uspehe na posameznih področjih življenja in dela, s katerimi so pomembno prispevali k razvoju in ugledu občine, podjetjem, zavodom, organizacijam in skupnostim ter društvom za izredne uspehe in dosežene rezultate zaradi znanstvenega odkritja, inovacij, racionalizatorstva ter oblikovanja novih organizacijskih oblik, pomembnih in koristnih za ožjo in širšo skupnost.


Priznanje Občine Kanal ob Soči se podeli posameznikom, društvom, zavodom, podjetjem in drugim organizacijam in skupnostim za delo in dejanja, ki so jih dosegli ob posebnih priložnostih in s svojo požrtvovalnostjo in delom povečujejo ugled občine.

Predloge za podelitev priznanj lahko predložijo občani, podjetja, zavodi, organizacije in skupnosti, politične stranke ter društva z območja naše občine. 

Poleg osebnih podatkov kandidata (ime, priimek, točen naslov, poklic, zaposlitev), morajo predlagatelji navesti tudi podrobnejšo predstavitev kandidatovega dela in dosežkov na določenem področju ali točno ime in sedež podjetja, zavoda, družbe, društva, jubilej, ki ga praznuje ter njegove dosežke.

 

V predlogu mora biti navedeno za katero občinsko priznanje je kandidat predlagan. Komisija
lahko predloge prekategorizira.


Predloge lahko dostavite osebno ali pošljete priporočeno po pošti v zaprti kuverti na naslov: Občina Kanal ob Soči, Trg svobode 23, 5213 Kanal s pripisom » NE ODPIRAJ/ PRIZNANJE OBČINE KANAL OB SOČI 2012«.


Komisija bo obravnavala predloge, ki bodo prispeli v tajništvo občine do vključno petka, 2. marca 2012 do 12.ure.

Vse informacije o razpisu dobite na telefonski številki 05 /39 81213.

Oglejte si tudi