Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
18°C
4°C
Oceni objavo

'Pandi' neutrudno pomagata

Od oktobra, ko smo dobili novi vozili fiat panda 4x4 za pomoč na domu, je za nami že več kot dva tisoč prevoženih kilometrov.

Tekst: Socialne oskrbovalke Barbara Škvarč, Janja Trampuž in Darja Rijavec

 

Socialne oskrbovalke ne moremo povedati, kaj nam pomeni uporaba vozil, ki nam jih je nabavila in dala v uporabo občina Kanal ob Soči. Da ne omenjamo kako varen in uporaben je naš „mini terenec“. Rade bi se zahvalile občini Kanal ob Soči, vsem svetnicam in svetnikom, še posebej pa županu Andreju Maffiju, ki je imel posluh za naše potrebe. Ne smemo pozabiti tudi v.d. direktorice Centra za socialno delo Nova Gorica Nataše Košiček, ki nam je ob predaji vozil stala ob strani in se z nami veselila nove pridobitve.


Ob tej priložnosti se še posebej zahvaljujemo naši vodji Centra za pomoč na domu Jelki Humar, ki nam ob vseh prijetnih in manj prijetnih dogajanjih na cesti priskoči na pomoč, vedno ko je to potrebno.


Bliža se čas praznikov, zato bi rade v imenu CSD in CPD Klas Nova Gorica voščile blagoslovljene božične praznike in srečno v novem letu 2014 vsem občankam in občanom občine Kanal ob Soči, posebej pa našim uporabnikom pomoči na domu.


Oglejte si tudi