Logo MojaObčina.si
JUTRI
26°C
7°C
TOR.
28°C
10°C
Oceni objavo

Fotografski natečaj: Utrinki s podeželja

Ljubitelji fotografije, vabljeni k sodelovanju v fotografskem natečaju, ki ga organizirata občina in kanalski TIC, rdeča nit pa so lepote našega podeželja. Vaše foto zapise nam lahko pošljete do vključno 31. oktobra.

Namen natečaja je spodbuditi ljubitelje fotografije k odkrivanju lepot našega podeželja.

Posamezen avtor lahko posreduje največ 3 fotografije. Avtorji se zavezujejo, da so objavljene fotografije njihovo avtorsko delo.

Tema fotografij se mora navezovati na podeželje, motivi so lahko poljubni (narava, hrana, stavbna dediščina, živali, delo na podeželju …).

Fotografije so lahko posnete s kakršnokoli snemalno napravo, z najmanjšo velikostjo slike 1600 × 1200 pik v čim boljši resoluciji in v vseh formatih slik (jpg, tiff, png).

Avtorji soglašajo, da lahko občina Kanal ob Soči fotografije objavlja in posreduje za promocijske namene, vendar vedno z navedbo avtorja.

V primeru, da so na fotografiji ljudje, s sodelovanjem na fotonatečaju avtomatsko soglašate, da ste dobili njihovo dovoljenje za fotografiranje in objavo.

 

V fotografskem natečaju bodo v skladu s temi pravili sodelovali vsi udeleženci, ki bodo svojo fotografijo pravočasno, to je do 31. oktobra 2012, poslali na elektronski naslov  trznica.kanal@gmail.com.

Poleg dodajte naslov vsake fotografije in morebiten opis ali komentar k fotografiji. Prejete fotografije bomo objavili na Facebook strani Tržnice Kanal, kjer bomo z zbiranjem všečkov štirinajst dni izbirali najboljše fotografije.

Na končno skupno razvrstitev pa bodo vplivale tudi točke, ki jih bo fotografijam podelila strokovna komisija v sestavi Mitja Madon, Toni Dugorepec in Nika Testen.

 

Razglasitev nagrajenca bo potekala 24. novembra 2012, ob 11.30 na tržnici v Kanalu.

Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni preko elektronske pošte. Nagrajenci s sodelovanjem v fotografskem natečaju soglašajo, da se njihova imena, priimki in kraj bivanja javno objavijo.

 

V natečaju ne smejo sodelovati osebe, ki so redno ali pogodbeno zaposlene pri organizatorju nagradne igre ter njihovi ožji družinski člani.

 

Nagrade za najboljše tri fotografije prispevajo računalniško podjetje ETS.AK, domači gostinski ponudniki in Občina Kanal ob Soči.

 

Organizator natečaja je Občina Kanal ob Soči, TIC Kanal, Pionirska 2, 5213 Kanal.

Vse informacije v zvezi s potekom natečaja lahko dobite na telefonski številki 031 835 001

ali na elektronski pošti trznica.kanal@gmail.com.

 

 

Oglejte si tudi